Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Kettőből kétszer a döntőben Gender Tamás Junior
Fotó: Sportinphoto - Wafe Projekt / Gender Racing Team
Gokart

Kettőből kétszer a döntőben Gender Tamás Junior

Döntőbe kerülésekkel és kivételes helytállással kezdődött a 2024-es versenyszezon Gender Tamás Junior számára.

A magyar gokartos Lonato-ban a WSK Champions Cup-on és a WSK Super Master Series 1. fordulóján is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A WSK Champions Cup-on 230 versenyzővel mérkőzött meg a világ minden kontinenséről. A HUMDA Academy által támogatott gokartos a 17. helyről rajtolva minden heat-ben javított, és bejutott az elődöntőbe. A Pre Final-ban a 8. helyet szerezte meg, a döntőben pedig egy rajtbaleset akadályozta meg a dobogós helyezésért folyó küzdelemben.

Gender Tamás Junior
Gender Tamás Junior – Fotó: Sportinphoto – Wafe Projekt / Gender Racing Team

A következő hétvégén a WSK Super Master Series 1. fordulóján Gender Tamás Junior 82 ellenféllel mérkőzött meg az OK Junior kategóriában. Az időmérőn a 8. helyen zárt, az elődöntőben pedig 20 helyet javítva bejutott a döntőbe. A fináléban eddigi sportpályafutása egyik legjobb teljesítményét nyújtva 14 pozíciót javítva a 19. helyen fejezte be a versenyt.

Szász László örökös magyar bajnok hegyi versenyző is figyelemmel kísérte a fiatal tehetség versenyzését, és elismerő szavakkal nyilatkozott a látottakról. Kiemelte, hogy Gender Tamás Junior kemény munkája meghozza gyümölcsét, és bízik benne, hogy a szezon további részében is sikeres lesz.

Gender Tamás Junior a következő versenyen a WSK Super Master Series második fordulóján fog rajthoz állni Cremonában.

Gender Tamás Jr. az elődöntőben újoncként a világbajnokságon

Releváns cikkek