Quantcast
Legfrissebb híreink

Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy támogatnál minket!

Mivel a Patreonon közvetlenül bankkártyával nincs mód, ezért ezen az aloldalon keresztül lehet minket ilyen módon támogatni!

A Felhasználó a Szerződés szerinti díjat a szerződéskötéskor elektronikus úton a megrendeléskor feltüntetett fizetési felület igénybevételével (pl. Stripe) köteles megfizetni a Szolgáltató részére. Stripe-n keresztül történő fizetés esetén a fizetés a Stripe rendszerével történik, a Felhasználó a Stripe szolgáltatás igénybevételével fizeti meg a díjat a Szolgáltató részére. Stripe-n keresztül történő fizetés esetén a Felhasználó a Stripe részére és rendszerében adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat, mely a Szolgáltató számára nem hozzáférhető. Az előfizetéses rendszerben igénybe vehető Szolgáltatás tekintetében a Stripe-n keresztül történő díjfizetés automatikusan történik a Felhasználó által kiválasztott Szolgáltatásra vonatkozó feltételek, gyakoriság és határidők szerint mindaddig, amíg azt a Felhasználó le nem állítja vagy nem módosítja. Az automatikus díjfizetéssel a Felhasználó és a Szolgáltató között létrejött szerződés automatikusan megújul a díjjal rendezett időszakra vonatkozóan. Az elektronikus fizetési szolgáltatás tekintetében a Felhasználó oldalán felmerülő költség a Felhasználót terheli.

A Felhasználó kijelenti, hogy a megadott bankkártyaadatok a valóságnak megfelelnek, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik.

A Stripe fizetési rendszer általános szerződési feltételei és adatvédelmi tájékoztatásai folyamatosan megismerhetők a https://stripe.com oldalon. Felhasználó kijelenti, hogy a Stripe fizetési rendszer általános szerződési feltételeit és adatvédelmi tájékoztatásait megismerte és elfogadta.

Az elektronikus fizetési szolgáltatás tekintetében a Felhasználó oldalán felmerülő költség a Felhasználót terheli.

A Szolgáltató a díj megfizetéséről szóló elektronikus számlát e-mailben vagy a Felhasználó Szolgáltatási felületén létrehozott fiókján keresztül bocsátja a Felhasználó rendelkezésére, amennyiben a Felhasználó megadta az erre vonatkozó adatokat a Szolgáltatás regisztrációs felületén.