Quantcast
Legfrissebb híreink
Hatodik alkalommal indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság
Fotó: Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Facebook
Esport

Hatodik alkalommal indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság

Hazánk első számú e-sport versenysorozatán, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságban (MNEB) idén 8 versenyszámban zajlanak a küzdelmek, a tét pedig nem kevesebb, mint 10 millió forint.

 Hatodik alkalommal és idén megújult formában érkezik a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) által kiírt Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, a K&H MNEB. Az áprilistól októberig futó versenysorozat része a Rainbow Six Siege Masters, a HUNESZ EA FC Masters powered by K&H és a K&H SIMLIGA powered by HUMDA.

A lebonyolítás a játékosok változó igényeinek megfelelően módosult, így a K&H MNEB Rainbow Six Siege Masters két szezonban, hat csapatos liga rendszerben fog zajlani, a K&H SIMLIGA powered by HUMDA pedig népszerű játékokban várja a szimulátorsportok kedvelőit.

A HUNESZ EA FC Masters powered by K&H ebben az évadban kiterjesztett ligarendszerű formátumban kerül megrendezésre, így a szezon összes mérkőzését online követhetik majd az érdeklődök.

“A hosszú távú együttműködés, partnerség az üzleti élethez hasonlóan a sportban is rendkívül fontos, hiszen ez teremti meg azt a közös gondolkodást, bizalmat és stabilitást, ami a folyamatos fejlődés alapja.”

“Erre pedig szükség is van a sportnak ebben a legdinamikusabban változó sportágában ahhoz, hogy a versenyzők a legjobb teljesítményt kihozhassák magukból, megmutathassák eltökéltségüket, elkötelezettségüket” – hangsúlyozta Horváth Magyary Voljč Nóra, a K&H Csoport kommunikációs vezetője, a K&H Csoport ugyanis a kezdetektől támogatója a magyar e-sport bajnokságnak.

“A Magyarországon eddig példátlan történelemmel rendelkező e-sport versenysorozat, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, igazi kezdet lehet minden olyan játékosnak és csapatnak, akik az e-sport karrierjük első lépéseit professzionális és szervezett körülmények között tennék meg” – nyilatkozta Biró Balázs, a HUNESZ Főtitkára.

A társult bajnokságokban a már megszokott K&H MNEB Rocket League Hungarian Open egész évben folyamatosan fut, két fő szezonból és több különálló eseményből áll. A K&H Hungarian Pro Clubs League három szezonnal fedi le az egész évet a foci szerelmeseinek.

Nico Rosberg elárulta, hogy a 2016-os baleset kárát neki és Lewis Hamiltonnak kellett állnia

Releváns cikkek