Quantcast
Legfrissebb híreink
Jeff Dodds: Adok negyed millió dollárt, ha nem Verstappen nyer
Fotó: Simon Galloway / Formula E
Formula E

Jeff Dodds: Adok negyed millió dollárt, ha nem Verstappen nyer

Jeff Dodds, a Formula E vezérigazgatója azt mondta, felajánl 250.000 dollárt, ha nem Verstappen lesz az idei F1-es világbajnok.

Verstappen zsinórban az elmúlt három évben nyerte meg a címet. Minden más versenyző, aki elérte ezt a bravúrt, zsinórban négyet nyert, viszont a Formula E vezérigazgató megunta a dominanciát, és tett egy merész ajánlatot, ugyanis szerinte 99%, hogy idén is Verstappen diadalmaskodik.

“Ha nem ő (Verstappen) nyeri meg, hanem a másik 19 pilóta közül valamelyik, negyedmillió dollárt adunk a nyertes pilóta által választott jótékonysági szervezetnek.”- mondta Dodds

Max Verstappen, Red Bull
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

“Nem az lenne a legrosszabb nap az irodában, ha egy rakás pénzt jótékony célra fordítanánk, de (Verstappen) abszolút ki fog tartani amellett, hogy megnyerje azt a szezont.”

“A Forma-1-rajongóként tudom, hogy nemsokára kezdődik a szezon, nézni fogom a versenyt, az ünnepségeket meg mindent, de már biztosan tudom, hogy ki nyer.”

“Nem lehet, hogy 22 versenyből 19-et megnyersz, elmész téli szünetre, és úgy térsz vissza, hogy nem nyersz. Egyszerűen nem lehet.”

Minden, amit a 2024-es előszezoni tesztekről tudni kell

Releváns cikkek