Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ki volt Thomas Bonnecarrere és miért állít neki emléket a Netflix?
Formula 1

Ki volt Thomas Bonnecarrere és miért állít neki emléket a Netflix?

Pénteken jelent meg a Netflixen a Formula 1: Drive to Survive 4. évada amiben foglalkoznak Hamilton és Verstappen rivalizálásával, Ricciardo hullámvölgyeivel és gyakorlatilag mindennel ami a 2021-es szezonban történt a képernyőkön és mögötte, viszont a második rész végén van egy részlet aminek a hátterét csak a legfanatikusabb rajongók ismerhetnek.

A negyedik évad 2. része teljes egészében a McLarenről és Ricciardo beilleszkedéséről szól. Körülbelül az epizód fele csak a 2021-es monacói nagydíjról szól, ami különösen rosszul sikerült az akkor még a csapatnál újonc Ricciardonak.

Mindezek után megjelenik egy kép és egy felirat: Dedicated to Thomas Bonnecarrere 1972-2021. Magyarul: a Drive to Survive emléket állít Bonnecarrerenek.

De ki is volt ő?

Thomas Bonnecarrere a Forma 1 egyik kamerakezelője volt hosszú éveken át, de más motorsportok versenyein és a francia TF1 tévécsatornánál is dolgozott. Sajnálatosan a 2021-es monacói nagydíj után elhunyt.

Formula 1 on Twitter: “In loving memory of Thomas BonnecarrereRenowned for his work behind the camera, loved for his passion and warmth, his artistry shone through on Sunday just as it has for the last 30 yearsHe will be deeply missed pic.twitter.com/ED2Ng26m3H / Twitter”

In loving memory of Thomas BonnecarrereRenowned for his work behind the camera, loved for his passion and warmth, his artistry shone through on Sunday just as it has for the last 30 yearsHe will be deeply missed pic.twitter.com/ED2Ng26m3H

A haláleset után Marion Grosjean – Romain Grosjean volt felesége – is megemlékezett Thomasról egy posztban, amin egy kamerát tart Grosjean esküvőjén.

Thomas Bonnecarrere
Forrás: Instagram

Releváns cikkek