Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Alonso kissé meglepődött a McLaren legyőzésén, az időmérős hátrányuk után
Formula 1

Alonso kissé meglepődött a McLaren legyőzésén, az időmérős hátrányuk után

Fernando Alonso kellemesen meglepődött az Alpine tempóján a Francia Nagydíjon, miután csak fél másodpercet kapott a két hellyel előrébb lévő Lando Norris-hoz képest a korábbi időmérő során.

Azt követően, hogy McLaren egy újabb fejlesztést hozott, ismét diadalmaskodni tudott felettük az Alpine a Francia Nagydíj során.
Alonso is megjegyezte, hogy igencsak meglepődött az autója tempóján, és azon, hogy a középmezőnyt vezetve a csapata hazai pályáján, a Paul Ricard-on letudták győzni, a roppantul erős teljesítményt nyújtó Norris-t.

“Már pénteken láttuk, hogy mind a hosszú etapokon, mind a kiegyensúlyozott körökön, hogy valamennyire rendben van az autó” – mondta a RaceFans.net-nek és más újságoknak vasárnap.
“Úgy tűnt, hogy veszítettünk egy kicsit az egy körös teljesítményünkből, ezen a hétvégén. Tehát javítanunk kell ezen.”

FYb8HOyWQAQ0dPa | Rajtvonal Magazin
Twitter: AlpineF1Team

“Ez egy jól sikerült verseny volt a mi részünkről” tette hozzá. “Kissé aggódtunk a hétvége elején a teljesítményünk miatt, viszont a legjobb három csapat mögött végeztünk, mint ahogy általában ebben az évben eddig; top 10, top 7 és top 5, amikor kiállnak előttünk. Ma ez Leclerc volt. Szóval profitálunk ebből, az első hatból, és szerintem ez egy nagyon szolid verseny volt.”

A soron következő Magyar Nagydíjat a következő hétvégén fogják megtartani, ahova idén 37. alkalommal látogat el hozzánk a száguldó cirkusz mezőnye.
Ezzel kapcsolatban is kérdezték Alonso-t, a RaceFans részéről.
“Természetesen, Budapest kritikus lesz, ahhoz, hogy jól teljesítsünk a szombati napon. Viszont meglepő volt ez a mai nap és az autó.”

 

Fotó források: Twitter/Instagram: AlpineF1Team

Releváns cikkek