Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Rengeteg versenyzőt büntetnek
CIRCUIT DE SPA FRANCORCHAMPS, BELGIUM - AUGUST 25: Mick Schumacher, Haas F1 Team during the Belgian GP at Circuit de Spa Francorchamps on Thursday August 25, 2022 in Spa, Belgium. (Photo by Andy Hone / LAT Images)
Formula 1

Rengeteg versenyzőt büntetnek

Fél tucatnyi pilóta, köztük a két világbajnoki rivális, Max Verstappen és Charles Leclerc is a mezőny végéről indul vasárnap.

Esetban Ocon, Valtteri Bottas, Mick Schumacher, Lando Norris, Charles Leclerc és Max Verstappen a lista, azokról, akik vasárnap a sor végéről indulnak.

Ocon minden elemet kicserél az erőforrásában, míg Bottas, Schumacher, Norris, Leclerc, Verstappen csak néhány tartozékot.

versenyző

Általában, ha valaki a büntetés miatt indul hátulról, nem kell, hogy megerőltesse magát az időmérőn, mert úgyis hátulról kezd. Azonban, ha ilyen sokan indulnak a végéről, újra elkezd számítani az időmérő, mert azt a 6 versenyzőt is fel kell osztani valahogy. Ehhez az is hozzátesz, hogy a világbajnoki listán első két versenyző is hátulról indul. Így jó esélye lehet a Mercedesnek arra, hogy bezsebeljék az első győzelmüket a szezonban.

Hamarosan kezdődik a második szabadedzés, a hétvége menetrendjét ide kattintva érhetik el.

borítókép: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Releváns cikkek