Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Lando Norris nehezen hiszi el a negyedik helyezést a Szingapúri Nagydíj után
Formula 1

Lando Norris nehezen hiszi el a negyedik helyezést a Szingapúri Nagydíj után

Lando Norris nehezen hiszi el a negyedik helyezést, miután azt gondolta, hogy a Szingapúri Nagydíj lesz a legrosszabb hétvégéje.

A McLaren versenyzőjének elmondása alapján, a csapat szerint nehéz hétvége elé néztek és az eddigi szezon során a legrosszabb eredményre a versenyen. Viszont az események meghazudtolták magukat, és mégis egy jó hétvégével zárt Norris.

A csapat már a pénteki szabadedzések során küzdött az autóval, hogy az első tízben végezzenek, ennek ellenére az időmérőn a 6. helyet szerezték meg. Reménykedtek benne, hogy ez lesz az egyik legnehezebben előzhető verseny, így megőrizhetik a helyezést.
Viszont, mégsem volt túlságosan sok előzés, Így a McLarennek sikerült a biztonsági autó és a megfelelő box kiállásokkal a top 5-ben végezniük.

Lando Norris

“Pénteken úgy nézett ki, hogy ez lesz a legrosszabb hétvégénk eddig, akkor még mindig egy mérfölddel voltunk odébb”, osztotta meg több médiummal, köztük a RacingNews365-el is Norris.

“Szerintem nagyon jó munkát végeztünk, együtt Daniel-el, és az én stratégiám is jól alakult a csapattal. Ennek ellenére az Alpine nedves és száraz körülmények között is legalább fél másodperccel gyorsabb volt.”

“A 4. és az 5. helyre vártuk őket, viszont végül nem végeztek a pontszerző helyeken, és a fordítottja alakult számukra.”

Borítókép/képforrás: Instagram, @mclaren, @landonorris

 

 

 

Releváns cikkek