Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Ricciardo megerősítette, hogy nem lesz ott a 2023-as mezőnyben
Formula 1

Ricciardo megerősítette, hogy nem lesz ott a 2023-as mezőnyben

A McLaren jelenlegi versenyzője, Daniel Ricciardo megerősítette, hogy nem fog részt venni a 2023-as szezonban, ezért rákényszerült, hogy más lehetőségek után nézzen.

Miután megerősítésre került, hogy Oscar Piastri fogja átvenni a rosszul teljesítő Daniel Ricciardo helyét a 2023-as idénytől, azóta az ausztrál kiszorult a F1 mezőnyéből.
Elismerte, hogy megpróbálja biztosítani a helyét a két évvel későbbi, 2024-es szezonra, miután hivatalossá váltak a hírek, hogy Pierre Gasly az Alpine-hoz igazol a következő szezonra, akinek a helyét Nyck de Vries veszi át az AlphaTauri-nál, amiről korábban mi is írtunk.

Ricciardo

“Tudtam a Gasly-val kapcsolatos hírekről, és tudtam, hogy nagyon érdeklődnek [az Alpine iránt], szóval azt kell mondjam, hogy nem lepődtem meg rajta. Megpróbáltunk eligazodni [a pilóta piacon] hogy kitaláljuk, hogy mi lesz a következő lépés,” árulta el a médiának, köztük a RacingNews365-nek is.

 

“A realitás az, hogy nem leszek ott a 2023-as rajtrácson… Szóval most azon vagyunk, hogy mindent előkészítsünk 2024-re. Szerintem akkor majd sokkal jobb lehetőségek lesznek, mint most, és ez az, amit a jelenlegi állás megerősít.”

 

 

Borítókép/képforrás: Instagram, @mclaren

Releváns cikkek