Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Sokk a Brazil Nagydíjon, Magnussen megszerezte élete első pole pozícióját
Formula 1

Sokk a Brazil Nagydíjon, Magnussen megszerezte élete első pole pozícióját

Az Interlagosi nedves körülmények között Magnussen volt az első pilóta, aki köridőt állított be a Q3-ban, így az első helyet birtokolhatta, amikor George Russell miatt piros zászlót lengettek be, mivel a 4-es kanyarban kivezette az autóját a sóderágyba.

A piros zászló okozta szünet alatt, amíg a Mercedes felkészült, esni kezdett az eső, ami azt jelentette, hogy Magnussen első helye biztosított volt.
A garázsban zajló eufórikus jelenetek után Magnussen megígérte, hogy a szokásos támadóstílusát fogja bemutatni.

“Nem tudom, mit mondjak – a csapat pontosan a megfelelő pillanatban állított ki a pályára, és elsőként kerültünk ki a boxutcából” – magyarázta Magnussen, a RN365 jelenlétében.

“Egy jó kört futottam, és a pole-ban vagyunk, ez hihetetlen.”

Magnussen
Magnussen, ahogy átöleli csapatfőnökét, Günther Steinert

“Köszönet Gene-nek [Haas, csapattulajdonosának] és Günthernek [Steiner, csapatfőnöknek], valamint az egész csapatnak a lehetőségért. Egy év kihagyás után idén visszatértem [az F1-be], ez egy csodálatos utazás volt, szóval köszönöm!”

“Ez hihetetlen, igen, maximális támadás lesz [a holnapi sprinten], szóval gyerünk szórakozni.”

 

 

Borítókép/képforrás: Instagram, @haasf1team

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Hill: Leclercnek vállalnia kellene a felelősséget a Ferrari kritikája után

    […] A hívás a slick gumikra túlságosan későn érkezett a Ferrari versenyzőjéhez, hiszen az időmérős fázist George Russell sóderágyba hajtása miatt megállították. Ami azt jelentette, hogy az eső hamar elérte a pályát, így már senki sem tudott javítani a körén amikor az időmérő újra indult, ezzel pedig Kevin Magnussen nyerte az az napi kihívást a többi versenyző társa előtt, akinek a nyilatkozatát itt olvashatjátok. […]

A hozzászólások lezárva.