Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Új Bernie Ecclestone-os sorozat válik elérhetővé pár napon belül!
Formula 1

Új Bernie Ecclestone-os sorozat válik elérhetővé pár napon belül!

December 27-én fog debütálni a Lucky!, a Forma 1 korábbi nagyuráról szóló dokumentumfilm sorozat.

Az elmúlt évek főképp a Netflix, Drive to Survive (magyarul a Hajsza a Túlélésért) c. sorozatairól szóltak csak, viszont emellett nem kis részt képviselnek a Forma 1-ről szóló dokumentumfilm sorozatok is. A BAFTA díjas Manish Pandey, aki szintén ezen világ szegletében tevékenykedik, legutóbb a Senna dokumentumfilm sorozattal örvendeztetett meg minket, ámde ezúttal Bernie Ecclestone-ról készített archív és 2020-2021 között felvett felvételekből egy sorozatot, ami majd december 27-én kerül a nyilvánosság elé a Discovery+ -on.

Bernie Ecclestone közel több mint 40 évet töltött az F1 élén, miután 2017-ben eladta az amerikai Liberty Médiának, akik azóta is kezelik a versenysorozatot.
A doku-sorozat egészen az 1950-es évektől kezdve meséli el a protagonista Ecclestone történetét, a nyolc, egyenként egy órával rendelkező részeken át. Míg nem egy sorsdöntő napon a Liberty Media által beiktatott Chase Carey megadta neki az útilaput, ezzel pedig véget ért egy korszak.

A sorozat előzetesét pedig a következő linken itt, avagy alább lehet megtekinteni.

LUCKY! TV Series OPENING TITLES

No Description

A producerek nagy kihívás elé állították magukat azzal, hogy Ecclestone-t tették a sorozat fő narrátorává; a történet teljes egészében az ő szemén keresztül látható. A sportág történetének más vezető alakjai is megszólalnak, de csak a korabeli interjúk részletében; olyan figurák, mint Graham Hill, Colin Chapman, akiket a maguk idejében vettek felvételre.

Azt ugyan megkell említenünk, hogy angolul lesz, így egyelőre magyar szinkronra nem számíthatunk, de talán magyar feliratra az lesz. Viszont egy kis angol tudással érthető lesz sokak számára. Ha esetleg ezzel kapcsolatban újdonságok lennének, igyekszünk majd frissíteni a cikket!

Ha esetleg valakit érdekelne még több részlet a sorozatról, a készítők oldalán és a Facebook-on lehet követni a fejleményeket és sorozatból kivágott jeleneteket.

 

Borítókép: luckytvseries.com 

Releváns cikkek