Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Bemutatta a Haas a VF-23-as autójuk idei festését
Haas F1 Team Media
Formula 1

Bemutatta a Haas a VF-23-as autójuk idei festését

Ahogy azt már január 25-én bejelentette a Haas, pontosabb nevén a MoneyGram Haas F1 Team, az autójuk festését a mai napon mutatták be sikeresen.

A MoneyGram Haas F1 Team ma mutatta be az elegáns új VF-23-as versenyautójának új festését, amelyet Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg fog vezetni a 2023-as FIA
Formula-1-es világbajnokságon.
“A festés büszkén tükrözi a MoneyGram új címvédő partnerségét. International Inc. partnerségét, amelyet először a tavalyi Amerikai Nagydíjon jelentettek be, amikor a
texasi központú márka egyesítette erőit az amerikai tulajdonú csapattal.” – áll a csapat nyilatkozatában.

Gene Haas örömmel jelentette be az új partnerséget a csapatával, akikkel egy sikeres jövőt képzelnek el együtt.

“Nagy örömmel üdvözölhetem a MoneyGram-ot címzetes partnerként a 2023-as szezonban és azon túl is. Izgalmas, hogy MoneyGram Haas F1 Team néven mutatkozik be az első közös festésünk” – mondta Gene Haas, a csapat elnöke. A tavalyi erős csapatteljesítményeknek köszönhetően felbuzdulva vágunk neki az új szezonnak visszatérjünk a pontszerző helyezésekhez. A 2023-as szezonban természetesen az a célunk, hogy ezt még inkább megtegyük.
Kevin Magnussennel és Nico Hülkenberggel együtt úgy gondolom, hogy egy tapasztalt csapat áll rendelkezésünkre, amely több mint képes arra, hogy vasárnaponként pontokat szerezzen.”

A továbbiakban, Günther Steiner is megszólalt az új festés kapcsán.

“Nyilvánvalóan osztozom mindenki lelkesedésében, ami a festés leleplezését illeti, nem utolsósorban azért, mert ez egy ellenőrző pont az előszezoni naptárban, ami azt jelenti, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valójában csinálni szeretnénk – ami pedig a versenyzés.”

“Tetszik a festés, kétségtelenül emelkedettebb és modernizáltabb külsőt kölcsönöz, ami illik ahhoz, hogy egy új korszakba lépjünk a csapat mellett, a MoneyGrammal, mint címzetes partnerünkkel. Izgalmas időszak ez az év a Forma-1 számára, és nagyszerű, hogy mi vagyunk az elsők, akik elsőként indulnak neki, hogy bemutathassuk a festésünket, de a figyelmünk most arra irányul, hogy a VF-23-ast a pályára vigyük, és felkészüljünk a versenyre. Az előttünk álló szezonra. A tavalyi teljesítményt követően van mire építenünk. Az egész szervezet keményen dolgozott azért, hogy elérjük ezt a pontot, és nyilvánvalóan Kevin (Magnussen) és Nico (Hülkenberg) két bizonyítottan pontszerző tehetségünk van a volán mögött. Alig várom, hogy elkezdhessük a munkát.”

Haas, Nico Hulkenberg, Gunther Steiner, Kevin Magnussen
Haas F1 Team Media
Haas, Nico Hulkenberg, Gunther Steiner, Kevin Magnussen
Haas F1 Team Media
Haas, Nico Hulkenberg, Gunther Steiner, Kevin Magnussen
Haas F1 Team Media

A tavalyi autójukat pedig az alábbi képen lehet megnézni, csak hogy némi összehasonlítási pontot adjunk az ideihez.

Haas, Nico Hulkenberg, Gunther Steiner, Kevin Magnussen
Zak Mauger/LAT Images/Haas F1 Team Media
Haas, Nico Hulkenberg, Gunther Steiner, Kevin Magnussen
Mark Sutton/LAT Images/Haas F1 Team Media

 

 

 

Borítókép/Képforrás: Haas F1 Team Media
Forrás: media.haasf1team.com

 

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Így néz ki a 2023-as Williams, az FW45!

    […] Haas és a Red Bull után a Williams következett az autóbemutatók sorában, végre ők is bemutatták […]

A hozzászólások lezárva.