Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Verstappen kezdi megkedvelni az új RB19-et
Fotó: FIA / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Verstappen kezdi megkedvelni az új RB19-et

Max Verstappen azt nyilatkozta, hogy az első tapasztalatai az idei autóval jók voltak, amivel pénteken ment egy titkos tesztelésen Silverstone-ban.

A Red Bull nemrég mutatta be az új autóját a New York-ban megrendezett bemutatón, ahol bejelentették a Forddal való közös motorpartnerségüket.

A pénteken megrendezett titkos teszt egyben még forgatás is volt, ahol 100 kilométert tett meg a Pirelli teszt kerekein az új RB19-es.

“Először vezettem az RB19-et, persze a forgatás miatt, de nagyon jó az első benyomásom róla.” – mondta Max a Red Bull twitterén kirakott bejegyzésben.

“Minden nagyon simán ment, mint ahogy elvárja az ember egy ilyen nap után, már nagyon izgatottan várom Bahreint.”

Verstappen ebben az évben megcélozza a harmadik világbajnoki címét, és reménykedik benne, hogy az új autójuk ugyanolyan hatékony, gyors és domináns lesz, mint a 2022-es sikerautójuk.
Max azonban tudja, hogy a csapat fő riválisa nem állt meg tavaly óta, és azóta is egy olyan autót terveznek, amellyel utolérhetik a regnáló világbajnokot.

“Persze, mi mindig megpróbáljuk a legjobbat kihozni, de nem tudom, hogy ez elegendő lesz-e.” – mondta Max.

“Mindenki a gyárban az egész téli szünet alatt agyondolgozták magukat, és amikor visszaérkeztem az ünneplésről, én is rengeteget dolgoztam, hogy a legjobb formámban legyek, és amint visszaülök az autóba a legjobb formámat tudjam teljesíteni.”

 

Forrás: f1i.com  

Releváns cikkek