Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Vasseur: Összességében szép munkát végeztünk!
Formula 1

Vasseur: Összességében szép munkát végeztünk!

Annak ellenére, hogy a Ferrari nulla ponttal zárt Ausztráliában, a csapatfőnök, Frédéric Vasseur “szép munkának” ítélte a teljesítményüket.

Charles Leclercnek az első körben ért véget az Ausztrál Nagydíj, Carlos Sainz pedig az Alonsoval való ütközése miatti büntetés hatására kiszorult a top 10-ből, így a Ferrari pont nélkül ment haza vasárnap. Vasseurt megkérdezték, hogy bírták ezt a rémálomszerű futamot:

“Az én dolgom, hogy a jó dolgokat is lássam, ne csak a rosszakat. Így kitűnni a tömegből inkább negatív dolog, de összességében szép munkát végeztünk.”

“Carlos nagyon jól felzárkózott a szerencsétlen kerékcseréje után a piros zászló előtt, de az, hogy így büntetik meg, rögtön a vége előtt, nagyon durva.”

“Elképesztő munkát teljesített. Úgy gondolom, órákig lehetne beszélgetni a büntetéséről, függetlenül attól, hogy túl erős volt-e vagy nem. Számomra az a szégyen, hogy a versenybírók meg sem hallgatták [Carlost]. Gyalázat, hogy a legutóbbi hétvégén 10 perc alatt kétszer változtattunk a szabályokon Alonso miatt. Most is történhetett volna így, legalább egy megbeszélés erejéig.”

A pozitívumokat említve, ezt mondta Vasseur.

“Vannak jó dolgok viszont. Ha a teljes hétvégét nézzük, csalódottak lehetünk, de a tempó megvolt, csak nem jöttek össze a dolgok. Ez egy előrelépés két héttel korábbról, és most még egyet tovább kell lépnünk Bakuban.”

Sainz: Elfogadhatatlan, túl szigorú büntetés

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek

2 Megjegyzések

  1. A Ferrari szeretné töröltetni Sainz büntetését

    […] Vasseur: Összességében szép munkát végeztünk! […]

  2. A Ferrarinak nincsenek kétségei Leclerc motivációját illetően

    […] Vasseur: Összességében szép munkát végeztünk! […]

A hozzászólások lezárva.