Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Russell: Nagy változások jönnek
2023 Australian Grand Prix, Thursday - Jiri Krenek
Formula 1

Russell: Nagy változások jönnek

George Russell elárult néhány dolgot a Mercedes autófejlesztésével kapcsolatban.

Miután a Mercedes 8 éven át bajnok volt a Forma 1-ben, a szabályváltozások bekövetkeztével nagyon visszaesett a teljesítményük. Az idei szezonnyitón a Red Bull és Aston Martin is a Mercedesek elé kvalifikálta magát. Tavaly harmadikak lettek a konstruktőr bajnokságban, és most, három verseny után is ez az eredmény tűnik reálisnak.

A csapatfőnök, Toto Wolff elmondása szerint is “zsákutcába futottak” a kirívó koncepciójukkal, ami azt jelenti, hogy a háttérben már dolgozhatnak az új tervrajzokon. Russellt a Mercedes kiábrándító teljesítményéről kérdezték.

“Nem olvasom, mit írnak az újságok, de tudod, azért vagyunk itt, hogy nyerjünk, hogy harcoljunk a győzelmekért, viszont nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt megtehessük.”

“Nagy változások jönnek… Természetesen nem lehet ilyen gyorsan beépíteni a fejlesztéseket az autóba, de szerintem idővel nagy változásokat fogunk látni, és remélhetőleg a köridőnk is ezt fogja tükrözni.”

George Russell
Fotó: Mercedes AMG Petronas

A fiatal britet arról is kérdezték, próbálta-e már a fejlesztéseket a csapat szimulátorában.

“Persze! Nagyon keményen dolgozunk a fejlesztésekkel. Meg kell győződnünk, hogy működnek-e a változások.”

“Már többször elmondtuk, de az elmúlt 2-3 hétben többet fejlődtünk, mint egész télen, szóval egyértelműen jó irányba haladunk.”

Annak ellenére, hogy Bahreinben és Szaúd-Arábiában nem ért el sikereket a csapat, néhány hete Ausztráliában Lewis Hamilton mégis felállhatott a dobogó középső fokára. Hamilton jelenleg negyedik, Russell hetedik az egyéni bajnokságban.

Schumacher családja bepereli az MI által generált cikk kiadóját

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek