Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Alonso: Számunkra minden nap öröm
Formula 1

Alonso: Számunkra minden nap öröm

Fernando Alonso és Mike Krack szerint az Aston Martin nem szállhat el az erős kezdés miatt, alázattal kell kezelniük a helyzetet.

Alonso idén csatlakozott az Aston Martinhoz és sikerült bebizonyítaniuk, nem véletlen váltott egy olyan csapatra, akik hetedikek lettek a bajnokságban tavaly év végén. A spanyol az első három versenyen 3 harmadik helyet szerzett, összetettben pedig a második helyen állnak. Alonso tudja, hogy szoros versenyben vannak a riválisokkal, ezért nem szabad hátradőlniük.

“Hogy őszinte legyek, a Mercedes erős volt Dzsiddában. Nagyon közel voltunk egymáshoz Georgeal, és a hajsza az öt másodpercért nagyon, nagyon szoros volt.”

“Úgy látszik, az időmérő most nagyon fontos, mert a versenytempó meglehetősen hasonló. Szerintem most érünk majd a szezon izgalmas részéhez.”

“Az első három verseny Európán kívül volt, így nehéz volt fejlesztéseket hozni. Mostantól majd elkezdünk látni változásokat a csapatoknál, versenyről-versenyre.”

“Számunkra, minden nap öröm. Sosem gondoltuk volna, hogy felérünk a pódiumra, most mégis háromból háromszor megtettük. Minden, ami innentől jön, grátisz. Minden lehetőséget meg fogunk ragadni, viszont sokat kell még tanulnunk, sokat kell fejlődnünk pályán kívül is, ha olyan csapatokkal akarunk versenyezni, mint a Red Bull, a Mercedes vagy a Ferrari.”

A csapatfőnök, Mike Krack is kifejetette véleményét a helyzetről.

“Úgy gondolom, óvatosan kell bánnunk a jóslatokkal. A riválisok nagyon, nagyon közel vannak, kivéve az az egy, aki elhúzott mindenkitől. Nyugodtnak kell maradnunk és mindig 100%-on kell teljesítenünk, hogy minél tovább megtarthassuk a pozíciónkat.”

Alonso: A barcelonai sikán eltávolítása élvezetesebbé teszi a pályát

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Verstappent nem érdekli Schumacher és Hamilton rekordja

    […] Alonso: Számunkra minden nap öröm […]

A hozzászólások lezárva.