Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
“Ez egy nagy gyomros”- Hamilton nyilatkozott a második edzés után
2023 Australian Grand Prix, Thursday - Jiri Krenek
Formula 1

“Ez egy nagy gyomros”- Hamilton nyilatkozott a második edzés után

Lewis Hamilton elismerte, hogy a Mercedes a Miami Nagydíj első napján a mezőny éléről a középmezőnybe zuhant.

Hamilton és csapattársa, George Russell az első szabadedzésen az első két helyen végeztek, azonban a második edzésen már hetedikek és tizenötödikek lettek. A hétszeres világbajnok majdnem egy másodpercnyi hátránnyal végzett Verstappenhez képest.

“Minden hétvégén ugyanaz…Egy másodperc lemaradás. Ez egy jó hétvége, egy jó helyen, csak nem vagyunk kellően gyorsak. Szenvedés kint lenni [a pályán.] Sok mindent kipróbálunk.”

“Az első edzés elég jó volt, aztán mikor eljött az FP2, a valós teljesítményünk látszott. Ez egy nagy gyomros, amit néha elég nehéz elviselni. De ez rendben van, folytatjuk a munkát, és ma este megnézzük, min tudnánk változtatni.”

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

Hamiltont arról is kérdezték, milyen érzés most Ausztráliához képest, ahol második és harmadik helyről indulhattak. A brit szerint a kerekek túlmelegedése az egyik fő probléma.

“Melbourne a szöges ellentéte a mostaninak. Sokkal, sokkal jobb volt ott vezetni. Még Bakuban is jobban mentünk, mint itt.”

“Optimista maradok, és reménykedni fogok, hogy holnap egy jobb helyre hozzuk az autót, és talán pár lépéssel előrébb leszünk. Úgy érzem, hogy eltekintve a tavalyi pattogástól, nagyjából ugyanazzal az autóval versenyzünk.”

Hamilton elismerte, hogy a Q3-ba jutás pozitív eredményt jelentene.

“Mint mondtam, próbálok pozitív maradni ezzel kapcsolatban. Dolgozunk, ahogyan csak tudunk, viszont égetően szükségünk van a frissítésekre, az biztos. Még egy versenyig nyugodtnak kell maradnunk, utána pedig remélhetőleg új szintre tudunk lépni.”

Leclerc: Nem váltok feleslegesen csapatot

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Pérez nem tudta megvédeni a helyét, Verstappen kilencedik helyről nyert

    […] “Ez egy nagy gyomros”- Hamilton nyilatkozott a második edzés után […]

A hozzászólások lezárva.