Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Vasseur: A Ferrari nem tett szerződési ajánlatot Hamiltonnak
Fotó: Scuderia Ferrari Press Office
Formula 1

Vasseur: A Ferrari nem tett szerződési ajánlatot Hamiltonnak

A Ferrari csapatfőnöke, Frédéric Vasseur határozottan visszautasította azokat a híreket, melyek szerint a csapat ajánlatot tett Lewis Hamiltonnak.

Egy újsághír a hét elején azt állította, hogy a csapat nyolc számjegyű ajánlatot tett Hamilton szolgálatainak biztosítására, akinek a Mercedes szerződése az idei szezon végén jár le.
Vasseur azonban egyértelművé tette, hogy ilyen ajánlatot nem tettek.

“Pontosan tudják, hogy a szezon ezen szakaszában minden héten más és más történet lesz, és nem küldtünk ajánlatot Lewis Hamiltonnak. Nem tettünk ilyet.”

A Ferrari-főnök tréfásan utalt a közelmúltban megjelent más történetekre, amelyek szerint versenyzőit, Charles Leclerc-et és Carlos Sainzt a riválisok udvarolták körül.

“Mondhatnám, hogy két hete Sainzot küldték az Audihoz, egy hete Leclercet a Mercedeshez, most meg egyedül vagyok!”

Vasseur 2006-ban a GP2-es (ma már Forma-2-es) csapatában, az ART-nál vezette Hamiltont, ahol megnyerték a bajnokságot. A páros továbbra is jó viszonyban van, de szerinte nem folytak szerződési tárgyalások.

“Nem folytattunk megbeszéléseket. Azt hiszem, a rajtrácson minden egyes csapat szeretné egyszer megkaparintani Hamiltont. Szerintem baromság lenne, ha nem mondanánk ilyesmit. Ha tárgyalok Hamiltonnal, akkor az elmúlt 20 évről, szinte minden egyes hétvégén tárgyaltam Hamiltonnal. Nem akarom, hogy le kelljen állnom velük tárgyalni, mert üldöznek engem.”

A Ferrari állítólag 50 millió dolláros ajánlatot készít Hamiltonnak

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Hamisak Carlos Sainz Jr. sérülésről szóló hírek a közösségi médiában

    […] Vasseur: A Ferrari nem tett szerződési ajánlatot Hamiltonnak […]

A hozzászólások lezárva.