Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Nem könnyű Hamiltonnak, hogy csak a 5. helyről indulhat
Formula 1

Nem könnyű Hamiltonnak, hogy csak a 5. helyről indulhat

Lewis Hamilton nehéznek érezte a szombati időmérőt, amin csak a 6. helyig jutott. Végül Leclerc büntetése miatt az 5. helyről indulhat.

A brit pilóta autóját a harmadik szabadedzésen még daruval kellett kiemelni a pályáról, viszont a szerelők kész lettek a munkával az időmérő kezdetéig, így Hamilton is részt tudott venni rajta.

“Nem volt könnyű. Nagyon nehéz volt vezetni az autót. Rettentő keményen nyomtam…elképesztően túlhajtottam magam. Nagyon rossz, mikor túlhajtod magad és az autó mégsem csinálja, amit szeretnél. Ha viszont kevesebbet adtam volna bele, vagy csak az autó határait feszegetem, most nem lennénk a top 10-ben.”

“És emellett még változtatnom kellett, hogy jobb legyek a második szektorban, mert ott volt a legnagyobb a lemaradásunk.”

Hamiltont arról is kérdezték, mennyit javított a W14-en a hétvégi fejlesztési csomag.

“Egyértelmű előrelépés. Jövő héten szerintem még jobb lesz.”

“Szerintem az aerodinamikai egyensúlyon kell még javítanunk, viszont ezen a hétvégén remek fejlesztések jöttek, amikért hálás vagyok.”

“De még mindig vannak alapvető változások, amelyeket meg kell tennünk a jövőnk érdekében.”

“Nagyon hálás vagyok a kemény munkáért, és örülök, hogy nem törtem össze az autó hátulját, és az összes új alkatrészt, amikor falnak ütköztem.”

A Mercedes folytatja az angliai gyárának felújítását

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek