Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ilyen festéseket hoztak a csapatok a Brit Nagydíjra
Formula 1

Ilyen festéseket hoztak a csapatok a Brit Nagydíjra

Több csapat is különleges festéssel készült a Brit Nagydíjra, az F1 egyik legikonikusabb versenyére.

Lévén, hogy a csapatok nagy részének Angliában található a központja, mind számára különleges verseny a Silverstone-i. Több istálló is úgy döntött, egyedi festéssel tiszteleg a nagydíj előtt.

Aston Martin

Brit Nagydíj, Aston Martin
Fotó: Aston Martin F1 Team

Az Aston Martin a héten jelentette be egy új szponzor érkezését, és ezzel együtt bemutatták a Brit Nagydíjra készült egyedi festésüket is.

“A hétvégi Brit Nagydíjtól kezdve a Valvoline Global versenyeken bevált kenőanyagokkal látja el autónkat, hogy ezzel segítse a vezetési teljesítményt.”- számolt be Mike Krack, a csapatfőnök, az új szponzorról.

Williams

Brit Nagydíj, Williams
Fotó: Williams Racing

A Williams angol gyökerű csapat, ráadásul a mostani lenne a 800. nagydíjuk, – ha nem maradt volna el az Imolai Nagydíj – szóval duplán indokolt a különleges festés náluk. A csapat egy angol zászlóval tiszteleg az mérföldkő és a Brit Nagydíj előtt.

“A 800. nagydíjunk elérése figyelemre méltó eredmény a Williams számára. Elképesztően büszkék vagyunk a történelmünkre, és az évek során felépített örökségre.”- nyilatkozott James Vowles, a Williams csapatfőnöke.

McLaren

Brit Nagydíj, McLaren
Fotó: McLaren

Talán a McLaren hozta össze a legnépszerűbb festést mind közül. A csapat a 2023-as festésüket ötvözte a 2006 és 2014 közötti dizájnnal. Ebben az időszakban nyerte meg a 2008-as bajnokságot az egyelőre utolsó McLarenes világbajnok, Lewis Hamilton.

“Nem titok, hogy a versenyzés rajongói imádják a McLaren klasszikus króm festését. A Google Chrome szerette volna visszahozni ennek az ikonikus megjelenésnek az elemeit, hogy megünnepeljük csapatunk történelmét a Brit Nagydíjon. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megadhatjuk rajongóinknak, amit akarnak.”- mondta Zak Brown, a csapat vezérigazgatója.

Norris: Az eső láthatósága most az egyik legnagyobb biztonsági téma

Forrás: f1.com f1.com  

Releváns cikkek