Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Norris: Én leszek a legjobb brit versenyző
Lando Norris, McLaren MCL60, waves to fans on his way to Parc Ferme
Formula 1

Norris: Én leszek a legjobb brit versenyző

Lando Norris bízik benne, hogy ő lehet “a legjobb brit” a hétvégi nagydíjon.

Norris volt az Osztrák Nagydíj egyik meglepetése, miután a negyedik helyre kvalifikálta magát, majd a versenyen is itt végzett. Ez részben a McLaren fejlesztéseinek volt köszönhető, amely segítette, hogy mindkét Mercedes előtt végezzen a futamon.

Bár nem ő az egyetlen angol a Forma 1-ben, Norris úgy gondolja, ő lehet a hétvége legjobb britje. Ehhez azonban Lewis Hamilton és George Russell előtt kell végeznie a versenyen.

“Remélem, lesz csata. Azt hiszem, ha le tudjuk győzni a Mercedest, boldogok leszünk. Szerintem a legutóbbi egy elég kemény hétvége volt, mert eddig gyorsabbak voltak nálunk az idei szezon minden egyes időmérőjén, de most nem.”

“Szeretném azt mondani, hogy én leszek a legjobb brit pilóta, de kell még egy kis magabiztosság hozzá. Az első két szabadedzés után meglátjuk, hogy állunk, és hogy az elég lesz-e a Mercedes ellen.”

“Bármennyire is örülnék minden dobogónak vagy győzelemnek, ez az hely, ahol legjobban szeretném az egyiket elérni. Még Monacónál, meg az összes különleges pályánál magasabb helyen áll ez a futam számomra.”

Gasly elismeri, hogy a McLaren térnyerése nem jó jel az Alpine számára

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek

1 megjegyzés

A hozzászólások lezárva.