Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Brad Pitt élete legjobb időszakát éli az F1-es film forgatásán
Fotó: SkySportsF1 Twitter
Formula 1

Brad Pitt élete legjobb időszakát éli az F1-es film forgatásán

Brad Pitt azt mondja, hogy élete legjobb időszakát éli az új Forma-1-es film forgatásán, hozzátéve, hogy ez egyszerűen egy mámorító élmény.

Pitt azt is bevallotta, hogy egy kicsit szédül, amikor a Brit Nagydíj hétvégéjén elkezdődött a film forgatása, többek között olyan jelenetekkel, amelyekben a produkció F2-es alapú autóját vezette a valós edzések között.

A hollywoodi sztár először adott átfogó betekintést a filmbe és annak cselekményébe egy interjúban, amelyet a film silverstone-i garázsában készített Martin Brundle-val a Sky Sports F1 számára.

“Egy kicsit szédülök most, meg kell mondanom – mondta Pitt, Brundle”-nak.

“Egyszerűen nagyszerű itt lenni, ember. Annyira jól szórakozunk, annyira sokat nevetünk. Ez életem legjobb időszaka. Figyelj, minden nagyszerű volt. Úgy értem, a hangulat elképesztő, ezt te is tudod, de hogy ilyen módon részesei lehetünk ennek, és elmondhatjuk a történetünket, és mindenki nagyon jó fej volt velünk.

“Minden csapat kitárta előttünk az ajtót, az FIA, Mohammad [Ben Sulayem] nagyon segítőkész volt. És az F1-es Stefano [Domenicali], mindenki nagyon, nagyon elképesztő volt, hogy ezt meg tudjuk csinálni. Ez nagyon jó lesz.”

Pitt felvázolta a történetet, amelyben egy régóta visszavonult versenyzőt alakít, aki visszatér a jelenlegi rajtrácsra.

“Egy olyan fickó lennék, aki a kilencvenes években versenyzett. Sőt, valamikor a pályán is ott lettem volna veletek!” – magyarázta Brundle-nek, aki korábban a Jordannel versenyzett utoljára 1996-ban.

“Szörnyű balesetet szenved, valahogyan összeomlik és eltűnik, majd más szakágakban versenyez. Aztán a barátja, akit Javier Bardem alakít, csapattulajdonos. Ők egy utolsó helyen álló csapat, 21 és 22 évesek vannak a rajtrácson, soha nem szereztek pontot. És van egy fiatal fenoménjük, akit Damson Idris alakít. Ő egyfajta Üdvözlégy Mária-ként hoz be engem. Aztán jönnek a mókák.”

“Elmondom, mi a csodálatos ebben. Látni fogod a kamerákat, amik az egész kocsira fel vannak szerelve. A felvételek, soha nem láttál még [ilyen] sebességet, soha nem láttál még csak a G erőket így. Nagyon, nagyon izgalmas.”

Pitt elmondta, hogy az edzésprogramja megkezdése előtt nem volt korábbi tapasztalata autóversenyzésben, bár motorozott már.

“Több motorral, az elmúlt 20 évet motorokkal töltöttem a pályán. Ez sokat segített. Ez igazán megalázó. Úgy értem, nem tudom, hogy az enyémet lehet-e forró körnek nevezni. Én inkább meleg körnek hívom [az angol hotlap miatti szójátékra gondol Pitt – a szerk.]! Mentem néhány kört, akaratlanul is, a füvön keresztül. De ez egyszerűen csak egy olyan magaslat volt.”

Pitt ragaszkodott ahhoz, hogy nem ideges, amikor Silverstone-ban, a telt ház előtt körözött.

“Nem, tényleg nem voltam. Úgy értem, a srácok nagyon jól felkészítettek. Van néhány kanyar, ahol láttam a lelátókat. Az egyenesekben van egy kis időd arra, hogy egy kicsit körülnézz, de én nagyon-nagyon a vonalakra koncentrálok, és arra, hogy mit próbálunk létrehozni ezekben a pillanatokban.”

“Nekünk, és azt akarom mondani az összes fotelszakértőnek, hogy adjatok nekünk egy kis lélegzetvételnyi időt. Ha bármilyen kipörgést látnak, vagy olyasmit, ami úgy néz ki, vagy valami ilyesmi, akkor az a terv szerint van, oké?”.

Pitt hangsúlyozta, hogy azt akarta, hogy a film realisztikus legyen.

“Trevor Carlin csapata szereper a filmben. Ők szenzációsak voltak, hogy biztonságban tartottak minket, kiképeztek minket, és tényleg úgy üzemeltették a show-t, mint az igazit. Olyan hitelesnek kell lennie, amennyire csak lehet.”

“Lewis [Hamilton], aki egyben a producerünk is, nagyon-nagyon fontosnak tartja, hogy tiszteljük a sportot, hogy valóban annak mutassuk meg, ami.”

Pitt a beszélgetést azzal zárta, hogy tisztelgett Brundle és általában az autóversenyzők előtt.

“Meg kell mondanom, civilként fogalmam sem volt arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki versenyző legyen, és hogy milyen agresszívak és ügyesek. Ők elképesztő sportolók. Nagyon tisztelek mindenkit odakint, minden osztályban.”

“Itt leszek, amíg ki nem rúgnak. Mert imádom ezt az egészet. Szerintem ez minden srác álma. A karakterem versenyezhetett volna Le Mans-ban, és Daytonában. Láttam, hogy megnyerted Le Mans-t és Daytonát is” – mondta Brundle-nek.

“Ez egyszerűen sztárszerű volt. Ismétlem, nagyon tisztelem, amit ti csináltok, és évek óta élvezem a dolgaitokat. Szóval köszönöm! Nagyon jó itt lenni” – zárta Brad Pitt.

Az interjút az alábbiakban lehet megtekinteni.

Piastri: Örülök, hogy a negyedik hely miatt kell csalódnom

Forrás: motosport.com Global  

 

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Ezért nem láthatjuk Brad Pittet a Hungaroringen

    […] sztrájkolása miatt leállt Brad Pitt F1-es filmjének […]

A hozzászólások lezárva.