Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Zak Brown: Visszatértünk!
Zak Brown, CEO, McLaren Racing, Oscar Piastri, McLaren, Lando Norris, McLaren, 2nd position, and the McLaren team celebrate after the race
Formula 1

Zak Brown: Visszatértünk!

Zak Brown, a McLaren igazgatója nem is lehetett volna boldogabb a Brit Nagydíj után, amin több pontot szereztek, mint az egész évben eddig.

A McLaren nagy fejlesztéseket hozott a Brit Nagydíjra, amik hozták is az eredményeket. Lando Norris második, Oscar Piastri negyedik lett a versenyen. Ezzel az eredménnyel a McLaren több pontot szerzett, mint az összes többi versenyen idén.

A csapat igazgatója, Zak Brown is nyilatkozott a kiugró teljesítményükről.

“Ahhoz képes, hogyan kezdtük az évet, hogy nem voltunk sehol sem. Most a pódiumon vagyunk és még a versenyt is vezettük.”

“Oscarnak nem volt szerencséje, megérdemelte volna a harmadik helyet. Minden férfi és nő hihetetlen munkát végzett a McLarennél.”

Brown szerint Verstappen már kevésbé van elhúzva, és ahogy a szezon megy előre, annál jobb a verseny.

“Szerintem ez mutatja, hogy mennyire rendben van a sport, mennyire jó verseny ez. Mostmár minden hétvégén történik valami az élmezőnyben, amire nem számítasz.”

Arra a felvetésre, hogy a McLaren lenne a második legjobb a Red Bull után, a realitás talaján maradva válaszolt Brown.

“Kicsit korai még ezt kimondani. Szerintem annyit mondhatunk, hogy visszatértük a versenybe. Biztos, hogy minden pályán máshogy fog teljesíteni az autó, ráadásul folyamatosan hozzák a fejlesztéseket a riválisok. ”

Az idei év új csapatfőnökéről, Andrea Stelláról is kérdezték Zak Brownt.

“Ez a fickó fantasztikus. Ahogy felismerte az előttünk álló kihívások, azok az átalakítások, amiket végbevitt. ”

Hamilton: A McLaren teljesítménye ébresztő számunkra

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek