Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Leclerc: Nem az a Ferrari prioritása, hogy engem szerződtessen
Fotó: Scuderia Ferrari Press Office
Formula 1

Leclerc: Nem az a Ferrari prioritása, hogy engem szerződtessen

Charles Leclerc világossá tette, hogy szívesen maradna a Ferrarinál, hogy megvalósíthassa álmát, hogy világbajnoki címet nyerjen a híres olasz márkával.

Leclerc jelenlegi Ferraris szerződése a következő szezon végén lejár, jövője pedig a figyelem középpontjába került a csapat következetlen 2023-as szezonja közepette, amely eddig mindössze három dobogós helyezést hozott a monacóinak.

Leclerc a pletykákat tagadva tisztázta, hogy maradni szeretne a maranellói istállónál.

“Mindig is imádtam a Ferrarit, és a jövőben is ezt tervezem. Mindig letisztáztam, hogy világbajnok szeretnék lenni, első sorban a Ferrarival.”

“Tudom, mennyire nehéz ez. Nem vagyunk a legkönnyebb helyzetben. Nagy a különbség a Red Bullhoz képest, de a Ferrari segített nekem bekerülni az F1-be, hittek bennem és nagyon korán beültettek egy Ferrariba.”

“Az a célom, hogy bajnokságot nyerjek a Ferrarival, és nem az a gond, hogy nem fogom elérni, vagy bármi más. Csak dolgoznunk kell a csapaton, és meg kell próbálnunk javítani rajta, amennyire csak lehetséges, és remélem, hogy egyszer sikerül ezt elérnem.”

“Nem hiszem, hogy a Ferrari prioritása jelenleg az, hogy engem szerződtessen, ami érthető, mert mindannyian csak arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb versenyautót hozzuk össze, amilyen gyorsan csak lehet. Tehát egyelőre csak a szezonra koncentrálunk. Biztos vagyok benne, hogy az év során egy ponton megérkeznek a tárgyalások, de valószínűleg egy kicsit később”

Sainz: A Ferrari Monzában visszatér a normális kerékvágásba

Releváns cikkek