Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Fernando Alonso ritka dicsérettel illeti Lewis Hamiltont: Mindannyiunkat motivál
Fotó: Aston Martin F1 Team
Formula 1

Fernando Alonso ritka dicsérettel illeti Lewis Hamiltont: Mindannyiunkat motivál

Fernando Alonso a McLarenes korábbi csapattársától, Lewis Hamiltonról merít ihletet az újabb dicsőségre való törekvéshez.

Alonso több mint egy évtizede a legjobb Forma-1-es szezonját futotta, hét dobogós helyezést szerzett, amivel negyedik lett a pilóták bajnokságában.
42 évével Alonso kényelmesen a legidősebb pilóta a mezőnyben és négy évvel idősebb Hamiltonnál.

A csapattársként eltöltött 2007-es drámai évük után Alonso és Hamilton nem mindig értett egyet, különösen azért, mert a spanyol szereti a sajtóban megdobálni a versenyzőt.

A GQ-nak adott legutóbbi interjújában azonban a spanyol dicsérte Hamiltont, amiért soha nem adja fel, és inspirálja, hogy még több győzelmet arasson, tekintve a Mercedes-pilóta rengeteg sikerét.

A spanyoltól azt is megkérdezték, hogy Hamilton motivált maradt volna-e, ha az ő helyzetében lenne, amikor az elmúlt évtizedben a középmezőny gépeit vezette.

Nehéz megmondani. Különböző személyiségek és motivációk jellemeznek minket. Lewis mindig nagyon jól csinálta, hogy koncentrált és versenyképes maradt azokban az időszakokban, amikor nem volt versenyképes csomagja.”

“Nem volt sok ilyen időszak, de mindig magas szinten teljesített. Most sincs a legjobb autója, a Red Bull dominál, de ő még mindig küzd. Üldözi Pérezt a 2. helyért, és soha nem adja fel.”

“Mindannyiunkat motivál, hogy Lewis ennyi címvédés után is megőrzi a motivációját.”

Hamilton: Red Bull olyan messze van, hogy a következő néhány évben előttünk maradnak

Releváns cikkek