Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Leclerc és Sainz nagy reményekkel áll a hétvége előtt
Fotó: Scuderia Ferrari Press Office
Formula 1

Leclerc és Sainz nagy reményekkel áll a hétvége előtt

Leclerc és Sainz reméli, hogy a vegasi pálya jobban illeszkedik az autójukhoz, mint az eddigiek.

Leclerc a legutóbb, a Sao Paulo-i Nagydíjon a rajtig sem jutott, a felvezető körön meghibásodott a hidraulikus rendszer az autójában, és falnak csapódott.

Ennek ellenére reméli, hogy a Las Vegas-i Nagydíj vonalvezetése kedvezőbb lesz a Ferrari számára.

“Imádom az utcai pályákat. Alig várom, hogy holnap kint legyek, és kipróbáljam ezt az utcai pályát.”

“Mentem már jópár kört a szimulátorban, de korlátozott információink voltak, mert élőben még sose mentünk itt.”

“Viszont nagyon élveztem amiket virtuálisan tettem meg. Remélem, hogy jól illeszkedik az autónkhoz, mert papíron jól kell neki. Nagy fordulat lesz.”

“Ha vezetsz, akkor tényleg nagyon érdekes. Szép a kanyarok kialakítása. Sok kombinált fékezés van, ami megnehezíti az első kerekek fékezését, de érdekes lesz.”

Legutóbb Szingapúrban versenyzett a mezőny utcán, ahol Sainz az idei egyetlen nem Red Bullos győzelmét is meg tudta szerezni. Leclerc csapattársa is nagy reményekkel áll a verseny előtt.

“Jobbak a remények, mint a közelmúltban, főleg azért, mert a pálya egy kicsit jobban illik hozzánk, mint a legutóbbiak.”

“Hosszú egyenesek, mint Monzában, szűk kanyarok, mint Monzában vagy Szingapúrban, és talán ott van az 1-es és 2-es kanyar kombinációja [Las Vegasban], ahol nem leszünk túl gyorsak, de a pálya többi részén az autónknak jobbnak kell lennie mint a közelmúltban, és remélhetőleg ez jobb lehetőségeket biztosít számunkra.”

“Rengeteg kört megtettem a szimulátoron, és azt is nagyon várom, hogy lássam a biztonsági autót, amely még ma este körbemegy, hogy lássam, mennyi por van a pályán, és az bukkanókat.”

Schumacher: A Ferrari mindig is egy kicsit problémás gyerek volt

Releváns cikkek