Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Leclerc: Kicsit csalódott vagyok
Formula 1

Leclerc: Kicsit csalódott vagyok

Charles Leclerc idén az ötödik pole pozícióját szerezte meg a Las Vegas-i Nagydíjon.

Charles Leclerc, Ferrari

Egy balesetmentes időmérő után Ferrari 1-2-t is ünnepelhetnének a rajongók, ugyanis Sainz második lett, de a pénteki rajtbüntetése után csak a 12. helyről indulhat.

Míg Leclerc és Sainz is javult a második Q3-as futamon, Verstappen nem tudott több tempót találni, és visszatért a boxba, így a harmadik helyen végzett George Russell “Egyértelműen boldog vagyok. Elsőként Las Vegasban, nyilvánvalóan ez egy hihetetlen esemény, és holnap a pole-ról indulni nagyszerű.”- mondta Leclerc az időmérő után.

“Kicsit azonban csalódott vagyok a Q3-as köreimmel, nem csináltam elég jó munkát, de az első helyhez elég volt, szóval ennyi elég. Most a holnapra koncentrálunk, hogy megpróbáljunk mindent összehozni a versenyen. Általában itt hiányzik a legtöbb teljesítmény, ezért remélem, hogy mindent össze tudunk rakni, és győzünk.”

Leclerc így értékelte a vegas-i atmoszférát:

“Imádom! Egyszer voltam itt, de akkor bulizni jöttem, szóval egészen más volt, mint amit most csinálunk.”

“Remélhetőleg elég keményen dolgozunk holnap, hogy nyerhessünk, és utána bulizhassunk.”

“Ettől függetlenül, csodálatos itt lenni, látni, hogy a városba ennyi ember jött a Forma-1 miatt, és látni, hogy mennyi munkát fektettek ebbe az eseménybe. Remélem a holnap sikeres lesz, jó versennyel.”

Íme a Las Vegas-i Nagydíj rajtrácsa

Releváns cikkek