Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Norrist kiengedték a kórházból a balesete után
Lando Norris, McLaren, 2nd position, celebrates on arrival in Parc Ferme
Fotó: McLaren
Formula 1

Norrist kiengedték a kórházból a balesete után

Lando Norris és a McLaren is megerősítette, hogy a brit pilótát kiengedték a las vegas-i kórházból.

Lando Norris a 15. helyről indult a Las Vegas-i Nagydíjon, mivel az időmérőn csapattársával együtt kiestek a Q1-ben. Miután a verseny első köreiben feljutott a 13. helyig, Norris a 4. körben elvesztette az autó hátulját, aminek következtében a 12-es kanyarhoz közeledve megpördült az egyenesben, és nekiütközött a falnak.

Az ütközés után Norris a csapat rádióján jelentette, hogy jól van, de a biztonság kedvéért átszállították az F1 egészségügyi központjába, majd az University Medical Center-be szállították további elővigyázatossági vizsgálatokra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés

“Húzós nap. Nagy becsapódás. De jól érzi magát! Köszönöm az összes üzenetet.❤️ Találkozunk jövő hétvégén.”- írta Norris az Instagram-posztjában.

“Szerencsétlen vége lett a Las Vegas-i Nagydíjamnak. Leért az alja az újraindításnál, elvesztettem a hátulját és becsapódtam. Nem úgy ért véget a hétvége, ahogy szerettük volna, főleg látva Oscar tempóját.”

“Nagy köszönet az orvosi csapatnak, hogy átvizsgáltak, és a csapatomnak a munkát, amelyet most az autón végeznek. Egy hét a regenerálódásra, és indulhat az évadzáró Abu-Dhabiban.”

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella így nyilatkozott az esetről.

“Van ott egy bukkanó. Látni, hogy az összes autó szikrázik, amikor áthalad ezen a domborulaton, és úgy gondolom, hogy ennek a bukkanónak és a hideg gumik kombinációja meglephette őt. Egyébként nem látunk semmilyen problémát az autóban. Ez a bukkanó mindenkinek ugyanaz.”

“Azon dől el, hogy mekkora a sebességed, honnan közelíted meg a bukkanót, hol van az előtted lévő, szóval sok mindentől függ.”

Verstappen idén harmadjára is diadalmaskodott Amerikában

Releváns cikkek