Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Sargeant: Nem látok akadályt a ’24-es szezonom előtt
Fotók: Williams Racing
Formula 1

Sargeant: Nem látok akadályt a ’24-es szezonom előtt

Logan Sargeant reménykedik, hogy a legutóbbi versenyhétvégéken nyújtott teljesítménye megnövelte az esélyeit arra, hogy 2024-ben megtartsa helyét a Williamsnél.

Bár már csak Sargeant helye bizonytalan a 2024-es szezonra, az amerikai pilóta magabiztos a témában. Első pontját hazai pályán, az Amerikai Nagydíjon szerezte meg, majd Las Vegasban egy erős időmérős teljesítmény keltette fel a figyelmet, Sargeantra és csapattársára, Alex Albonra.

WilliamsF1 113439 HiRes | Rajtvonal Magazin

A futamon mindkét pilóta a legjobb 10-en kívül végzett, de Sargeant úgy véli, hogy a szombati eredmény volt a megérdemelt jutalma a kemény munkájukért.

“Úgy gondolom, hogy általában az alacsonyabb hőmérséklet is segített abban, hogy jobb tempót tudjunk kihozni az autóból. Nagyon csúszós volt az egyenesekben is, ami segített nekünk összehasonlítani a többiekkel.”

“Úgy gondolom, hogy a csapat – az, hogy ötödik és a hatodik helyről, a rajtrács harmadik sorából rajtoltunk – hatalmas jutalom volt a kemény munkáért, és nagyon sok munkát fektettünk abba a hétvégébe, szóval kifizetődött. Szép volt, de csalódást keltő, hogy vasárnap nem sikerült.”

Már csak egy verseny van hátra a szezonból, Sargeant mégse tudja, van-e számára folytatás jövőre.

“Ez egy jó kérdés. Őszintén szólva nem tudom. Úgy érzem, vezetési szempontból minden sokkal, de sokkal jobb lett az elmúlt versenyek során.”

“Csak igyekszem a legjobb tudásom szerint végezni a munkámat, és úgy gondolom, hogy az utóbbi időben nem látok semmi akadályt ez előtt.”

Horner: Mindenki kissé felcseszve távozik Vegasból

Releváns cikkek