Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Horner: Sose volt komoly megbeszélés Hamiltonnal
Fotó: Lars Baron / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Horner: Sose volt komoly megbeszélés Hamiltonnal

Christian Horner tisztázta a csütörtökön kimondott szavait, miszerint Hamiltonék megkeresték őt.

A csütörtöki médianap legizgalmasabb híre az volt, hogy Christian Horner állítása szerint Hamilton menedzsmentje az év első felében – szóval bőven a Mercedeses szerződéshosszabbítás előtt – megkereste őt, és Hamilton Red Bullhoz való csatlakozásáról beszéltek. Később Hamilton ezt határozattan tagadta, és azt mondta, igazából Horner kereste meg őt, de azt csak nagyon sokára látta, mert a régi telefonjára érkezett az üzenet.

Végül Horner ma tisztázta, mi is történt a két fél között.

SI202311242860 | Rajtvonal Magazin
Fotó: Clive Rose / Getty Images / Red Bull Content Pool

“Lenyűgöző, hogy mekkora hatása van egy ilyen kijelentésnek. Csak arról van szó, hogy ‘ő mondta’, ‘én mondtam’, ‘ki mondta?’, ‘mit mondott?”

“Teljesen normális, hogy a pilóták, a képviselőik, a pilóták szülei különböző beszélgetéseket folytatnak az év közben.”

“Lewisszal nem folytattunk komoly megbeszélést, soha nem volt szabad hely nálunk. Sok éve ismerem Anthony Hamiltont (Lewis Hamilton édesapja), jó srác, büszke apa.”

“Elkerülhetetlen, hogy amikor a pilóták nehéz helyzeteken mennek keresztül – lássuk be, Lewis két éve nem nyert nagydíjat -, kérdéseket tesznek fel a paddockban. Viszont soha nem volt megegyezés.”

“Nem tudom, ki kit vagy mit képvisel, de ugyanazzal a vezetéknévvel azt gondolhatnánk, hogy ésszerűen közel állnak egymáshoz. Nehéz megmondani, de a kedvességen kívül nem volt semmi konkrétum.”

Arra a kérdésre, hogy szerinte a Mercedes meglepődne-e, ha azt hallaná, hogy Hamilton apja kapcsolatba került a Red Bull-lal, Horner hozzátette: “Nem nagyon.”

“Ő minden idők legsikeresebb pilótája, és 2021 óta nem nyert versenyt. Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy ezt felfogja.”

“Kétlem, hogy csak én voltam az, akit megkérdeztek. Nem tudom, hogy egy adott kapcsolaton belül milyen dinamika van, nem vagyok tisztában ezzel, de elkerülhetetlenül lesznek kérdések.”

Marko Hamilton szerződéséről: Verstappen és Hamilton egy csapatban, az nem működik

Releváns cikkek