Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Verstappen: Hihetetlen szezon, nagy köszönet!
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Verstappen: Hihetetlen szezon, nagy köszönet!

Max Verstappen úgy véli, nehéz lesz egy ilyen szezont újból összehozni.

Max Verstappen, Red Bull
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

Első helyről indulva nyerte meg Max Verstappen a negyedik győzelmét Abu-Dhabiban, és a tizenkilencediket az idei szezonban. Számos rekordot döntött meg a holland pilóta a szezonban, egy kezünkön is nehéz lenne megszámolni az összeset. 19 győzelem, 21 pódiumos helyezés, 575 pont és több, mint 1000 élen töltött kör…

A 2023-as szezonját értékelve így nyilatkozott Verstappen: “Elképesztő szezon!”

“Kicsit érzelmes volt a levezető kör. Utoljára ültem az autóban, ami rengeteget adott nekem. Természetesen nagyon büszke vagyok arra, hogy itt nyertünk, az utolsó versenyen is.”

“Nagy köszönetet kell mondanom a Red Bullnak, ez egy hihetetlen év volt. Nehéz lesz újból hasonlót összehozni, de határozottan élveztük ezt az évet.”

Verstappent arról is kérdezték, szerinte tudott-e ő és a Red Bull fejlődni az év során.

“Igen, nagyon nehéz lesz még egy ilyen szezon, tudjuk. Természetesen mindig jobbat akarsz csinálni, de néha a jobb teljesítmény nem csak futamgyőzelem és potenciális bajnoki cím.”

“De majd meglátjuk. Keményen dolgozunk a következő évben, hogy ismét egy nagyon versenyképes autónk legyen. Az biztos, hogy az összes többi csapat le akar győzni minket.”

Utolsó mondatként pedig ezt üzente a rajongóknak.

“Hihetetlen volt. Gyakorlatilag minden versenyen elkeltek a jegyek, ahol voltunk. Remek szurkolók támogatnak, és azt is remélem, hogy élveztétek a mai versenyt, és láttátok, hogy a kedvenc versenyzőtök jól szerepel. És természetesen nagyon köszönjük, hogy szurkoltatok nekünk”

Az FIA felügyelők beidézték Sergio Pérezt, miután viccnek nevezte őket a rádión

Releváns cikkek