Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ez volt a kedvenc pillanata Logan Sargeantnek 2023-ban
Fotó: Williams Racing
Formula 1

Ez volt a kedvenc pillanata Logan Sargeantnek 2023-ban

Logan Sargeant szánt egy pillanatot arra, hogy végiggondolja első F1-es szezonját, és kiemelte azokat dolgokat, amiket tanult a szezon során.

Sargeant egyike volt annak a három újonc versenyzőnek, akik a 2023-ban érkeztek az F1-be. A 22 éves amerikai hullámvasút-szerű szezonja inkább elfogadhatónak mondható arányt hozott hibákból, de az év előrehaladtával fokozatos fejlődést mutatott.

“Azt hiszem, a legnehezebb dolog számomra az, hogy értékeljem azt az erőfeszítést, amelyre szükség van ahhoz, hogy minden egyes nap ilyen szinten teljesíthessek.”

“Megúszhatod egy félátlagos teljesítménnyel a junior kategóriákban, és még mindig az élmezőnyben vagy, de itt nem ez a helyzet. Az a helyzet, hogy folyamatosan ugyanazon a szinten kell tudnunk teljesíteni, nap mint nap, és szerintem ez volt a legnehezebb dolog.”

Ami az elmúlt szezon legjobb pillanatát illeti, Sargeant arról kérdezték, hogy mi jelent neki többet, az első F1-es pontja Austinban, vagy a hetedik helye a Las Vegas-i Nagydíj időmérőjén.

“Egyértelműen a vegasi időmérő, az biztos.”- válaszolta, pedig a versenyen egyik autójuk sem szerezett pontot.
Logan Sargeant, Williams
Fotó: Williams Racing

Sargeant egyetlen pontjával, és Alex Albon 27 pontjával, a Williams a hetedik helyig jutott a 2023-as konstruktőri ranglistán, megelőzve AlphaTaurit, Alfa Romeót és a Haast.

Stella: Piastri gyors tanulása a kulcs a kivételes szezonja miatt

Releváns cikkek