Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Hülkenberg a Haas küszködése ellenére is motivált a jövőt nézve
Fotó: LAT Images / Haas F1 Team
Formula 1

Hülkenberg a Haas küszködése ellenére is motivált a jövőt nézve

Az év eleji “fellángolás” után borzalmas szezont zárt a Haas 2023-ban. Nico Hülkenberg ennek ellenére motiváltan várja 2024-et.

Mindössze 12 ponttal zárta az évet a Haas, ez az eredmény csak az utolsó helyre volt elég a konstruktőri bajnokságban, annak ellenére, hogy tavaly nyolcadikként végeztek.

Nico Hülkenberg idei egyetlen pontszerzésével 9 pontot szerezett a csapatnak, Magnussen viszont háromszor végzett a 10. helyen, így ő csak három ponttal járult hozzá a konstruktőri bajnoksághoz.

Arra a kérdésre, hogy mennyire volt jó újra teljesíteni egy F1-es szezont teljesíteni, a német pilóta így válaszolt: “Élveztem, nagyon is élveztem.”

Nico Hülkenberg, Haas
Fotó: LAT Images / Haas F1 Team

“Noha a szezon pontok szempontjából nyilvánvalóan nem kielégítő, nem az, amit szerettünk volna, de az összes többi pozitívum felülmúlja a nehéz vasárnapokat és a ponthiányt.”

“Újra versenyben lenni, harcolni az 1. körben, az az izgalom és a csapattal végzett munka… még az utazás, az egyéb dolgok is, minden jó. Boldognak érzem magam, és készen állok egy következő szezonra is.”

“Egyszerűen nincs elég tempónk” – kommentálta az Abu-Dhabi Nagydíjat követően. “Úgy gondolom, hogy a gumi valószínűleg ma nem volt a probléma, csak a tempó. Hogy nem tudtunk lépést tartani a gyorsabb autókkal. Jövőre remélhetőleg jobb eszközeink lesznek.”

 

Releváns cikkek