Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Veszélyben van Brad Pitt és Lewis Hamilton F1-es filmje, minden felvételt le kell cserélni
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Veszélyben van Brad Pitt és Lewis Hamilton F1-es filmje, minden felvételt le kell cserélni

A Brad Pitt főszereplésével készülő, Forma-1 ihlette film hatalmas csapást szenvedett, mivel szinte az összes létező felvételt nem lehet már felhasználni.

A felvételek túlnyomó többségét a szponzorváltás miatt kell letörölni és újra forgatni.

A Business F1 Magazine-nak nyilatkozva elmondta egy meg nem nevezett vezetője a filmnek

“A szponzorok mind megváltoztak, a már leforgatott jelenetek nagy részét már nem tudjuk felhasználni”.

A hirtelen megváltozott körülmények valószínűleg jelentős anyagi költséggel is járnak majd. A kifizetendő munkaórák növekedése ellenére a producerek állítólag több mint 20 millió dollárt költöttek arra, hogy egy teljes, replika F1-es autókból álló rajtrácsot építsenek. Nem biztos, hogy ezeket az eszközöket a szponzorváltással továbbra is fel tudják használni.

Amennyiben a filmet az Apple TV-n is bemutatják, nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy még nagyobb rajongótábort vonz majd az egyre növekvő F1-es sportághoz, azonban a hírek fényében ez csakugyan kérdőjelessé vált, hogy megvasul-e egyáltalán.

Lewis Hamilton a film producere, és számos jelenet rendezésében is szerepet vállalt. A Mercedes pilótája reméli, hogy a film felülmúlja a Netflix Drive to Survive (Hajsza a Túlélésért) című sorozatának a hatását abban, hogy szélesebb közönséghez juttatja el az Forma-1-et.

“A filmet a világhírnévre szeretnénk feltenni: “Nem tudom, hogy ez lehetséges lett volna-e több mint 10 évvel ezelőtt, amikor a régi vezetőség volt a helyén. Ők talán nem tekintették volna ezt fontos lépésnek a sportág növekedése szempontjából.”

“De már láttuk a Netflix műsorának nagyszerű munkáját és hatását, és úgy gondolom, hogy ez új magasságokba emeli azt, ami még azon is túlmutat.”

Vettel többet nyerne Verstappennél, ha egy csapatban lennének

Releváns cikkek