Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ricciardo: Tökéletes lenne Red Bull-pilótaként befejezni a karrieremet
Fotó: Joe Portlock / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Ricciardo: Tökéletes lenne Red Bull-pilótaként befejezni a karrieremet

Daniel Ricciardo még mindig Red Bull pilótaként szeretné befejezni az F1-es karrierjét.

Ricciardo a Red Bull testvércsapatával, az AlphaTaurival fog versenyezni 2024-ben, miután szenzációsan tért vissza a szezon közepén. Az ausztrál pilóta nyár közepén váltotta Nyck de Vriest a csapatál, ugyanis nem voltak megelégedve a holland újonc teljesítményével.

Sok pletyka keringett az év közben arról, hogy 2025-ben Ricciardo válthatja Sergio Pérezt, ha a mexikói nem tudja stabilizálni az ingadozó teljesítményét. Ricciardo most azt mondta, a Red Bullnál szeretné befejezni a karrierjét.

Daniel Ricciardo, AlphaTauri
Fotó: Joe Portlock / Getty Images / Red Bull Content Pool

“Őszintén szólva, tökéletes lenne Red Bull-pilótaként befejezni a karrieremet.”- mondta Ricciardo. Nem mintha a végét várnám, de ha visszakerülök oda, akkor biztosan ott fejezem be.”

Ricciardo arról is beszélt, milyen érzés volt neki 2022 végén visszatérni a Red Bull gyárba, miután tartalék pilótaként szerződtették.

“Csak utólag látom, milyen mélyen voltam akkor (lelkileg). Aznap a gyárba sétálva határozottan ideges voltam, de volt egy részem, ami izgatott volt, mert rájöttem, hogy ez talán egy újabb lehetőség, tudod?”

“És kivel tudnám jobban megcsinálni, mint azzal a csapattal, amelyik valóban ide juttatott? Az aznapi szimulátorozás nem ment különösebben jól. Aztán nyilván hazamentem karácsonyra, és volt szabadidőm. Nem voltam teljesen önmagam.”

Horner: Verstappen nem változott az elmúlt négy-öt évben a sikerek ellenére

Releváns cikkek