Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Alonso Strollról: Lenyűgöző volt látni elhivatottságát
Fotó: Aston Martin F1 Team
Formula 1

Alonso Strollról: Lenyűgöző volt látni elhivatottságát

Fernando Alonso elmondta, hogy mennyire meglepte csapattársa, Lance Stroll elkötelezettsége.

Miután a szezon nagy részében küzdött, Stroll jól zárta az évet, Brazíliában és Las Vegasban az ötödik helyen végzett. Ez azt jelentette, hogy Stroll legalább néhány versenyig előnyben volt veterán csapattársával szemben, aki nyolc dobogós helyezést ért el a kampány során.

Stroll küzdelmei ellenére Alonso megjegyezte, hogy lenyűgözi a kanadai elkötelezettsége, különösen a sérülése után.

“Nagyon jó volt. Sokat beszélgetünk, hetente tartjuk a kapcsolatot telefonon, a gyárban, a versenyeken és igyekszünk, hogy mind egy irányba tartsunk. Sok mindent megoszt velem, amin keresztülment, néhány nehézséget, ami ebben az évben volt, mivel az autó viselkedése megváltozott, és ő egy kicsit többet küzdött, mint én.”- mondta Alonso.

“Aztán megjavítottunk néhány dolgot az autón, és visszatért a csúcsformába, és lenyűgöző volt látni elhivatottságát és motivációját a csúcsokon és a mélypontokon, például az év elején törött kézzel.

“Meglepetés volt számomra, hogy őszinte legyek, az elkötelezettség és a motiváció szintje, amivel rendelkezik, szóval ez csak jó hír és jó dolog a csapat számára.”

Stroll egész éves formája végül azt eredményezte, hogy az Aston Martin az ötödik helyre csúszott vissza a konstruktőri bajnokságban, és kikapott a McLarentől.

Fernando Alonso rámutatott az Aston Martin és az Alpine közötti legfontosabb különbségre

Releváns cikkek