Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Max Verstappen nem fogja megnézni Lewis Hamilton új F1-es filmjét
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Max Verstappen nem fogja megnézni Lewis Hamilton új F1-es filmjét

Max Verstappen elmondta gondolatait a Brad Pitt főszereplésével készülő új filmről.

Max Verstappen ragaszkodott ahhoz, hogy nem fogja megnézni a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es filmet, mivel nincs szüksége arra, hogy egy filmet lásson a saját sportágamról.

A háromszoros világbajnok azt állította, hogy bár színészként nagyra értékeli Pittet, a film kevésbé érdekli.

Bár a Forma-1-alapú filmről keveset tudni, az idei szezonban a futamokon nagy feltűnést keltett. Filmes stábokat és színészeket láttak az év során több nagydíjon is, többek között a Brit, a Magyar és az Amerikai Nagydíjon is láttak APX GP márkájú ruházatot viselő embereket – a filmben szereplő fiktív csapatot.

A film főszereplői Pitt, Damson Idris és Javier Bardem lesznek, Lewis Hamilton pedig producerként szerepel. A filmet a nem is olyan távoli jövőben kellett volna bemutatni, de a hollywoodi írók és színészek szakszervezeti sztrájkjai visszavetették a terveket.

S állítólag a teljes film is veszélybe került, aminek köszönhetőe talán a teljes filmet újra kell fogatniuk.

Veszélyben van Brad Pitt és Lewis Hamilton F1-es filmje, minden felvételt le kell cserélni

Míg a rajongók alig várják, hogy láthassák a filmet és többet tudjanak meg a cselekményről, addig a sportágban érintettek közül nem mindenki tartja majd a szemét a bemutató dátumán.

Verstappen elárulta, hogy rajong Pitt filmjeiért, de ragaszkodott hozzá, hogy nem valószínű, hogy megnézi a készülő blockbustert.

“Igen, nagyon sokan. Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve és így tovább, ezek a szerepek megragadtak bennem” – mondta Verstappen a Formule1.nl-nek.

“Amúgy is szeretem a filmeket, Brad Pitt pedig természetesen szuper színész. Láttam néhány klipet az új filmből az Amerikai Nagydíj előtt Austinban.”

“Ezeket a versenyzői értekezleten mutatták be, azzal a magyarázattal, hogyan forgatták le az egészet. Jó nézni, az biztos, de engem nem érdekel annyira. Nincs szükségem arra, hogy filmet lássak a saját sportágamról.”

“Ez a film természetesen kitalált történet, és mindig mindent túldramatizálnak, ezt szeretni kell. Nekem személy szerint nincs sok bajom ezzel.”

Verstappent ezután a saját színészi képességeiről kérdezték a paddockban.

“Nem hiszem, hogy ez tényleg színészkedés lenne. Ez csak a világ, amiben élsz, ez már csak így működik. Ez inkább játék időnként.”

“Természetesen nem szeretném ezt csinálni, de ez része a politikai játéknak a Forma-1-ben és sok más sportágban is. Az évek során egy kicsit ügyesebb lettem abban, hogy mit mondok és mit nem mondok. De általában véve elsősorban önmagam vagyok, és semmiképpen sem színész.”

Lewis Hamilton korábban utalt arra, hogy a film 2025 elején kerül a mozikba, ami azt jelenti, hogy Verstappennek még bőven van ideje meggondolni magát.

Korábban Pittet is kérdezték a filmről a Sky Sports F1-es szakértőjével, Martin Brundle-lal folytatott beszélgetés során.

“[A történet egy] egy fickóról [szól], aki az 1990-es években versenyzett, akinek volt egy szörnyű balesete, összeomlik és eltűnik, majd más szakágakban versenyzik” – mondta Pitt a film cselekményével kapcsolatban.

“A barátja, akit Javier Bardem alakít, ő egy csapattulajdonos, és kapcsolatba lép vele.”

“Ők az utolsók a csapato kközött, 21-22. helyen állnak a rajtrácson, soha nem szereztek pontot. De van egy fiatal fenoménjük, akit Damson Idris alakít, és egyfajta Üdvözlégy Máriaként behívnak, és a kalamajka következik.”

“Elmondom, mi a lenyűgöző benne – az egész autóra kamerák vannak felszerelve – még sosem láttál ilyen sebességet, még sosem láttál ilyen G-erőket. Nagyon, nagyon izgalmas” – lelkendezett Pitt a filmről.

Csatlakozz a Simboostr 50%-os karácsonyi akciójához és Nyerd Meg a 1500 eurós szimulátor szettet!

Releváns cikkek