Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ricciardo: Sok dologban nem helyeztem előtérbe magam
Fotó: Rudy Carezzevoli / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Ricciardo: Sok dologban nem helyeztem előtérbe magam

Daniel Ricciardo elmondta, miben változtatott az életén, miután visszatért a Forma-1-be.

Miután a 2022 végén ülés nélkül maradt az ausztrál pilóta, a Red Bull felvette harmadik pilótaként a csapatba. Végül a 2023-as szezon közepén Ricciardo váltotta le Nyck de Vriest. A visszatérésnek rengetek rajongó örült, hiszen Ricciardo az egyik legnépszerűbb pilóta a mezőnyben.

Ricciardót arról kérdezték, hogy mennyire fontos, hogy ezúttal pusztán versenyzőként és kevésbé szórakoztatóként tekintsenek rá.

“Határozottan sok mindenből visszavettem, a versenyen kívül, az biztos.”- mondta az ausztrál. “Még mindig vannak más érdeklődési köreim a sporton kívül, amiben részt veszek, és élvezem, de sokat minimalizáltam.”

Daniel Ricciardo, AlphaTauri
Fotó: Rudy Carezzevoli / Getty Images / Red Bull Content Pool

“A mostani naptárral és a beosztással, ha van egy kis szabadidőm, akkor vagy az edzőteremben vagyok, vagy felteszem a lábam és készülök a következő versenyre. Szerintem csak néhány dolgot kezelek prioritásként ezen a munkán kívül. Főleg, ahogy a sport fejlődik, könnyű egy kicsit elmerülni – nem is akarom azt mondani, hogy elveszni –, de annyi minden történik.”

“Nagyon sok dolog van, amit megtehetsz. Ez az egész nagyon izgalmas és nagyon szórakoztató, és én… Természetesen szeretem ezt, mert nyilvánvalóan új élmény, és nagyszerű dolog.”

“De azt hiszem, hogy az év elején volt szabadidőm, és rájöttem, hogy valószínűleg túl sok mindent csinálok, és sok dologban nem helyeztem előtérbe magam. Tehát csak erre próbálok majd koncentrálni.”

Így győzte le Verstappen anyukája Christian Hornert

Releváns cikkek