Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Verstappen szerint érdemes odafigyelni a McLarenre 2024-ben
Fotó: Clive Rose / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Verstappen szerint érdemes odafigyelni a McLarenre 2024-ben

Max Verstappen szerint oda kell figyelni a McLarenre a 2024-es szezonban, mivel az ő fejlődésük volt a leglátványosabb tavaly.

A McLaren a tavalyi első két futamról pont nélkül távozott, de egy technikai átalakítás és egy jelentős szezonközi frissítési csomag dobogós helyezések sorát hozta Lando Norrisnak és Oscar Piastrinak.

Verstappen úgy érzi, megvan a rá az esély, hogy a McLaren „nagyon erős” lesz 2024-ben.

“Mi voltunk az egyetlen csapat, amely igazán egyenletes teljesítményt mutatott tavaly. Mögöttünk valóban fel-alá járt, hogy egyszer az egyik csapat volt a második, aztán a másik csapat. A csata nagyon szoros volt mögöttünk. Minden attól függ, hogy mennyit fognak fejlődni a téli időszakban.”

Max Verstappen, Lando Norris
Fotó: Clive Rose / Getty Images / Red Bull Content Pool

“Szerintem a McLaren volt a leglenyűgözőbb, ahonnan indultak, és ahol befejezték. Úgy tűnik, jövőre nagyon erősek lehetnek.”

Verstappen arról is beszélt, hogyan tervezi megközelíteni a közelgő szezont, mivel idén megszerezheti a negyedik világbajnoki címét is.

“Minden év egy kicsit más. Ez persze attól is függ, hogy mennyire lesz jó az autó. Emellett a teljesítményednek nagyon tartósnak kell lennie, és ezt minden évben újra meg kell próbálnod elérni. Minden egyes év egy új kihívás.”

Norris: Az önkritika vezetett a legjobb F1-es futamaimhoz 2023-ban

Releváns cikkek