Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Russell: Nagyon sok kihagyott lehetőségünk volt
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Russell: Nagyon sok kihagyott lehetőségünk volt

George Russell elismerte, hogy rengeteg kérdésre kell választ találnia a téli szünetben.

Míg az időmérők szempontjából egálban végeztek a Mercedes pilótái (11-11), a vasárnapokon egyértelműen Lewis Hailton dominált (15-6). Russell négy versenyen esett ki, a las vegas-i ütközését a “szezonja sztorijának” nevezte.

Russell a nyolcadik helyen végzett a pilóták bajnokságában, és 100 ponttal kevesebbet szerzett, mint 2022-ben.

“Ez egy olyan szezon volt, amiben időnként jó volt a tempónk, de soha nem értük el azokat az eredményeket, amelyeket megérdemelnénl, vagy amiket lehetségesnek éreztem, ezért mindenképpen meg kell próbálnunk megérteni, miért volt ez így.”

“Nagyon sok kihagyott lehetőségünk volt, sok tekintetben. Valójában nem volt zökkenőmentes a szezon, de úgy gondolom, hogy amikor minden megy, amikor minden működik, a szerencse a mi oldalunkon áll. Ha hátrább vagy, általában balszerencséd van. De nem hiszek a szerencsében, szerintem mindenki a maga sikere kovácsa, szóval gyorsabbnak kell lennünk.”

George Russell, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

Idén úgy látszott, Russell 2022-es fellángolása alábbhagyott idén, Russell így kommentálta az esetet.

“Mindenképpen meg fogom nézni ezt a télen, mert az eredmények gördülékenyebbek voltak 2022-ben, hogy azt hiszem, többet végeztünk az első ötben, mint bármely más versenyző. 2023-ban úgy érzem, hogy felpörgettem a játékomat a kvalifikációs tempómban és a versenytempómban, és határozottan hátrébb vagyunk.”

Toto Wolff szerint Hamiltonban még meg van a tűz, csak jó autó kell neki

Releváns cikkek