Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Brown szerint magabiztosak a McLarennél 2024-re nézve
Fotó: McLaren
Formula 1

Brown szerint magabiztosak a McLarennél 2024-re nézve

Miután a csapat tegnap elsőként mutatta be a 2024-es autófestésüket, Zak Brown elmondta, magabiztosak az előttük álló szezonnal kapcsolatban.

A 2023-as szezon nehéz kezdetét követően az új csapatfőnök, Andrea Stella által felügyelt technikai átalakítás, valamint a szezon közbeni jelentős frissítési csomagok sokat javítottak a McLaren teljesítményén, és a dobogókért folyó versenybe hozták őket. Végül negyedikként végeztek a konstruktőri bajnokságban, a Red Bull, a Mercedes és a Ferrari mögött.

“Magabiztosnak érzem magam.”- mondta Brown.

“Szerintem a McLarennél minden férfi és nő fantasztikus munkát végzett a holtszezonban. Természetesen folytatódik a fejlesztés, szóval még nem végeztünk, csak elkészültünk a bemutatóautónkkal. Az év folyamán folyamatos fejlődésre számíthatunk.”

“Egyértelmű, hogy továbbra is csökkenteni akarjuk a hátrányt. Azt hiszem, tavaly a második vagy a harmadik leggyorsabb csapatként végeztünk, attól függően, hogy melyik pályán voltunk.”

SI202311190125 | Rajtvonal Magazin
Fotó: Chris Graythen / Getty Images / Red Bull Content Pool

“Úgy tűnik, hogy a Red Bull tavaly nem fejlesztett annyit, amennyit tudtak volna. De ha mégis, az kellemetlen meglepetés lesz mindannyiunk számára!”

Andrea Stella, a csapatfőnök is megosztott néhány részletet a McLaren új autójával kapcsolatban.

“Ami a szélcsatorna fejlesztést, a CFD fejlesztést illeti, azt látjuk, hogy azt a fejlődési szintet, amelyet tavaly produkáltunk, ami az osztrák fejlesztésnék, majd a szingapúri fejlesztésnél, úgy tűnik, hogy meg tudjuk tartani.”

Piastri bebizonyította, hogy van helye az F1-ben

Releváns cikkek