Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Schumacher: Az F1 mindig is álom volt, és mindig is álom marad
Fotó: Alpine
Formula 1

Schumacher: Az F1 mindig is álom volt, és mindig is álom marad

Mick Schumacher 2024-ben az Alpine Endurance csapatában versenyez, de a hosszútávú célja még mindig az F1-be való visszakerülés.

Schumacher 2021-ben és 2022-ben versenyzett az F1-ben a Haas színeiben, de a 2023-as szezonra elvesztette az ülését, majd egy évet a pálya szélén töltött a Mercedes tartalékpilótájaként.

Mivel mind a 10 F1-es csapat változatlan pilóta-felállás mellett döntött a tél folyamán, Schumacher inkább leszerződött az az Alpine-nal a WEC-be.

“Ez az első nagyobb interjú, amit idén adtam, ami sokat mutat és sokat mond ebben az értelemben, de az F1 mindig is álom volt, és mindig is álom marad.”- mondta Schumacher.

“Újból elmondom, hogy nincs okom arra, hogy itt maradjak, ne versenyezzek, és lemaradjak mindenről… Inkább elmegyek és keresek valamit, amivel versenyezhetek, és fejleszthetem a képességeimet. Végül, ha ez nem vezet vissza az F1-be, hanem egy másik karrierhez vezet, akkor is örülök.”

“Azt hiszem, a legfontosabb számomra az, hogy pilótaként most sokkal jobban tudom, mit akarok a körülöttem lévő csapatomtól, hogy mit gondolok jónak és mit hozhatok a csapatnak.

Azt hiszem, a legfontosabb számomra az, hogy pilótaként most sokkal jobban tudom, mit akarok a körülöttem lévő csapatomtól, hogy mit érzek érdemesnek és mit hozhatok a csapatnak. Nyilvánvalóan az első F1-es évemben nehéz volt pontosan tudni, mit tehetek meg, és meddig mehetek el a megjegyzéseimmel és mindennel.”

“Miután egy éve dolgoztam Lewisszal és George-gal, nagyjából tudom, milyen magasan van a léc, és meddig mehetek el, és nem okoz gondot megosztani az információimat a jövőben.”

Így érzi magát Schumacher a Mercedesnél

Releváns cikkek