Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Mercedes: Hamilton győzni akarása nem veszett el
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Mercedes: Hamilton győzni akarása nem veszett el

A Mercedes műszaki igazgatója, James Allison továbbra is bízik abban, hogy Lewis Hamilton „kényszeres győzni akarása” továbbra is megvan benne.

Lewis Hamilotn a 2021-es Szaúd-Arábiai Nagydíj óta nem nyert versenyt, ugyanis a Mercedest különösen rosszul érintette a következő szezonban életbe lépő szabályváltozások. A Mercedes kudarcai és alulteljesítése ellenére fáradhatatlanul dolgoznak a 2024-es autón, hogy biztosítsák előrehaladásukat, és 2024-ben újra a harcolhassanak a Red Bull ellen.

James Allison ragaszkodik ahhoz, hogy Hamilton győzeleméhsége érintetlen, és hogy teljesen felkészülten várja az idei kihívásokra.

“Azt hiszem, nehéz találni egy olyan versenyzőt a rajtrácson, aki nem motivált.”

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

“Általánosságban elmondható, hogy minél sikeresebbek voltak a versenyzők, annál inkább elkerülhetetlen a kényszeres győzni akarás. Lewis esetében ez csak egy alapvető része annak, aki ő, így nem fér kétség a motivációjához.”

“De hogy képes lesz-e erre vagy sem, az sokkal inkább az általunk neki adott technikán múlik, mint a saját magán. Mindig is megvolt benne ez a képesség.”

“Mindkét pilótánk feladata a télen főleg az, hogy vigyázzanak a fizikai állapotukra, megbizonyosodjanak arról, hogy mentálisan felkészültek, miközben az autó pontos beállítási folyamatán megyünk keresztül. Az év ezen részén a megfigyelésen kívül nem sok mindent tudnak csinálni.”

A Mercedes hosszú távú szerződést kötött James Allison technikai igazgatóval

Releváns cikkek