Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Wolff: A W15 végre olyan, mint egy autó
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Wolff: A W15 végre olyan, mint egy autó

Toto Wolff szerint a Mercedes előrelépést tett autójával a szezon előtt.

Az Mercedes az új szabályozások 2022-es bevezetése óta küszködött egyes riválisaikkal szemben, és csak egy győzelmet arattak abban az évben, majd 2023-ban győzelem nélkül végeztek.

A csapat úgy döntött, hogy a következő szezonra megváltoztatja autója koncepcióját, Wolff pedig azt javasolta, hogy a csapatnak „van esélye” közelebb kerülni a Red Bull-hoz. Ezt a kijelentést az egykori F1-es pilóta és a mostani tévészakértő Anthony Davidson megjegyzései támasztják alá.

Toto Wolff, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

“Melbourne-ben vezette az autót a szimulátorban. És azt mondta, hogy: „A kocsi két év után először úgy viselkedik, mint egy autó.”- kommentálta Wolff.

“Nyilvánvalóan szeretném, ha ez a pályával lenne összefüggésben, de az elmúlt két évben láttuk, hogy ez nem mindig volt így.”

“Mindig hidd, hogy lehetséges,”- mondta Wolff. “Nem lehet úgy kezdeni a szezont, hogy ‘ez nem lesz lehetséges.’ Tavaly a McLarennél láttuk, milyen hatalmas lépést tettek meg egyetlen fejlesztéssel.”

“Két évest szerződést kötöttünk Lewisszal, és tartozunk neki, George-nak és az egész csapatnak azzal, hogy 2024-ben és 2025-ben minden erőnkkel dolgozunk Szerintem lehetséges.”

Mercedes: Hamilton győzni akarása nem veszett el

Releváns cikkek