Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Fotó: Alpine
Formula 1

Ocon továbbra is erős kapcsolatokat ápol a Mercedesszel, a csapat ülésével kapcsolatos pletykák közepette

Az Alpine versenyzője, Esteban Ocon azt mondja, továbbra is erős kapcsolatokat ápol a Mercedesszel, miközben találgatások szerint ő az egyik esélyes arra, hogy 2025-ben a Ferrarihoz kötődő Lewis Hamiltont helyére érkezzen.

Ocon szerződése az idei szezon végén lejár az Alpine-nál. A Mercedes juniorprogramjához szerződött a 2015-ös címvédő GP3-as [2019-től Forma-3] idénye alatt, és a csapatfőnökkel, Toto Wolffal való kapcsolata miatt őt tartják Hamilton utódjelöltjének.

A spekulációkkal először foglalkozva Ocon elmondta, hogy mindig is erős kapcsolatokat ápolt a Mercedesszel, de hangsúlyozta, hogy továbbra is teljesen elkötelezett jelenlegi munkaadója, az Alpine iránt.

 

Esteban Ocon, Alpine
Az Alpine A524 a Enstone-i bemutatón – Fotó: Alpine

Az Alpine A524 szerdai bemutatóján Enstone-ban Ocon így beszélt.

“Mindig is erős kapcsolatokat ápoltam a Mercedesszel. Még mindig a Mercedes junior pilótája vagyok. Ez mindig is így volt, még ha már nem is vagyok annyira junior. Még mindig szerződésben állok velük egy bizonyos szintig.”

“Szóval, ez van, ahogy van. Majd meglátjuk. Jelenleg teljesen az Alpine-nak szentelem magam. Erre koncentrálok.”

“Jó munkát kell végeznem a pályán, mint mindig. A Forma-1-ben minden év döntő fontosságú, mert nem számít, hogy van-e szerződésed vagy nincs. Ha nem teljesítesz, kieshetsz. Ez már csak így megy.”

“Ha erős munkát végzel, mindig lesznek beszélgetések, pletykák és jó dolgok a számodra. Amíg beszélnek rólad, az azt jelenti, hogy amit a pályán csinálsz, az jó.”

Bottas utalt arra, hogy a Mercedesnél nincsenek még felégetve a hidak, egy esetleges visszatérés kapcsán

Releváns cikkek