Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Galéria: Újabb két csapat autója mutatkozott be
Fotó: McLaren / Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Galéria: Újabb két csapat autója mutatkozott be

Valentin-nap alkalmából két autóbemutatót is kaptunk egyszerre. A Mercedes és a McLaren is leleplezte az idei versenygépét.

Mercedes

A Mercedes a 2021-es ezüst és a két éve regnéló fekete festésük után egy hibrid, ezüst-fekete festéssel rukkoltak elő az idei szezonra. Hogy miben változtak az autó technikai paraméterei, arról ebben a cikkben írtunk bővebben,

McLaren

A papaya alakulat ugyan már korábban leleplezte az autójuk festését, most a versenypályára szánt autón is megcsodálhattuk azt.

A bemutatón jelen volt Zak Brown, a McLaren igazgatója, aki így kommentlta az eseményt.

“Nagyszerű látni az új autónkat a 2024-es színben a pályán, és látni, ahogy a csapat kemény munkája és elhivatottsága összeér.”

“Ebben a sportban az a fantasztikus, hogy mennyire versengő mindenki, ezért realistának kell maradnunk, hiszen minden csapat előrelépést fog elérni a szezonon kívüli időszakban. Az igazi próbája annak, hogy jó irányba tettünk-e lépéseket, a bahreini időmérő lesz.”

“Mindannyian izgatottak vagyunk, hogy újra versenyezhetünk, de tudjuk, hogy hosszú szezon áll előttünk, és még sok munka vár ránk, hogy a 2023-ban elért fejlődésünkre építhessünk.”

Az utolsó autóbemutató a Red Bull-é lesz, rögtön holnap, vagyis február 15-én.

Auto bemutatasok 2024 | Rajtvonal Magazin

Retro – Amikor Hamilton már 2007-ben Ferrarit vezetett

Releváns cikkek