Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Verstappen visszautasítja a Hornerrel való szakítással kapcsolatos állításokat
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Verstappen visszautasítja a Hornerrel való szakítással kapcsolatos állításokat

Max Verstappen ragaszkodott ahhoz, hogy a csapatfőnökkel, Christian Hornerrel való kapcsolata változatlan, miután a páros közötti szakításról jöttek spekulációk.

Horner ellen vizsgálat folyik a Red Bull szélesebb körű működésén belül a viselkedésével kapcsolatos vádak miatt.

Verstappen, aki az elmúlt három évben dominált a Red Bullal, és akikkel 2028-ig van szerződése; visszautasított minden olyan feltételezést, hogy a fejlemények befolyásolták volna a kapcsolatát Hornerrel.

“Ugyanolyan [a kapcsolatunk], mint mindig. Ezt elmondhatom.”

“Nem tudom, ki szeret ilyeneket írni, de köztem és Christian között ugyanolyan a viszony, mint mindig.”

Egyelőre nem világos, hogy a Horner elleni nyomozás és a jövője körüli bizonytalanság meddig tart. Verstappen csapattársa, Sergio Pérez szerint a csapat addig is összetart.

“Nyilvánvalóan van néhány dolog odakint, de a legfontosabb, hogy csapatként együtt maradjunk, jól dolgozzunk a fő célért, nem feledve, hogy a versenyzés miatt vagyunk itt, és hogy szeretjük, és csak együtt megyünk versenyezni.”

“Tudjuk, hogy Christian kulcsszerepet játszik a szervezetünkben” – tette hozzá.

“Mi csak versenyezni akarunk. Mi egy versenycsapat vagyunk, és azt akarjuk, hogy az egész csapat együtt maradjon, mert olyan sikeresek voltunk. Az lenne az ideális, ha az egész csapat együtt maradna, és csak a versenyzésre koncentrálnánk.”

Horner elismerte, hogy a nyomozás elvonta a csapat figyelmét, de ragaszkodott ahhoz, hogy az új szezonra való felkészülésük során minden a régi kerékvágásban zajlik.

Apák és fiúk a Forma-1 mezőnyében

Releváns cikkek