Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Bottas szerint rengeteget javult a hangulat a csapatban Seidl vezetése alatt
Fotó: Stake F1 Team Kick Sauber
Formula 1

Bottas szerint rengeteget javult a hangulat a csapatban Seidl vezetése alatt

Valtteri Bottas úgy véli, hogy a csapatban a légkör jó irányba változott az utóbbi időben, és a csapatszellem “a legjobb, amit valaha látott” Andreas Seidl vezetése alatt.

Az Alfa Romeo után a svájci székhelyű csapat teljesen új identitás alatt vág neki 2024-nek, amit a feltűnő zöld-fekete festés hoz magával, amely a felújított C44-es autót díszíti.

Ez lesz Andreas Seidl második szezonja a csapatál, miután átigazolt a McLarentől. A tapasztalt vezérigazgató megpróbálja megerősíteni a csapat működését, mielőtt az Audi két év múlva megérkezik a következő, 2026-os szabályváltozásokra.

Arra a kérdésre, hogy hasonlítsa össze a csapat összeállítását korábbi csapataival, a Mercedesszel és a Williamsszel, és hogy messze vannak-e attól, hogy egy versenyképes autót biztosítsanak, amire szükségük van, Bottas így válaszolt.

“Szerintem erre kell törekednünk. Nem teljesítettük a tavalyi szezonra kitűzött célokat, de most el kell érnünk. Erősen kell kezdenünk a szezont, de utána is fenn kell tartanunk a fejlődést, ami szerintem lehetséges a csapattal.”

Valtteri Bottas, Stake
Fotó: Stake F1 Team Kick Sauber

“Úgy látom, mindenki motivált. Friss ötletek születtek, sok új dolog történt. Sok a motiváció, és jó a csapatszellem. Azt mondanám, hogy a csapat szellemisége és az idei év iránti elkötelezettsége a legjobb, amit eddig láttam.”

“Szerintem Andreas is nagyon jól bánik az emberekkel, és megpróbált változtatni a csapatban az old school gondolkodásmódon, ügyelve arra, hogy ne fogadjuk el a rossz eredményt, hanem csináljuk jobban.”

Így néz ki az idei, 2024-es Bahreini Nagydíj menetrendje

Releváns cikkek