Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
HIVATALOS: Christian Horner marad a Red Bull csapatfőnöke
Fotó: Clive Mason / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

HIVATALOS: Christian Horner marad a Red Bull csapatfőnöke

Hetek óta megy a találgatás és pletykálás, de végre eldőlt, Christian Horner nem követett el semmit, ami miatt kirúgnák a Red Bull Racingtől.

Független vizsgálat indult a Red Bullon belül, miután a csapat egyik tagja panaszt tett Horner ellen, aki minden ellene felhozott vádat tagadott. A vizsgálatot követően a Horner elleni feljelentést elutasították.

A csapat tulajdonosa, a Red Bull Austria bejelentette, hogy nem fognak további lépéseket tenni ellene. Horner továbbra is marad a csapatfőnök, a Red Bull Racing a 20. szezonában is, amely ezen a hétvégén kezdődik Bahreinben.

“A Horner ellen felhozott vádak független vizsgálata befejeződött, és a Red Bull megerősítheti, hogy a panaszt elutasították.”- mondta a Red Bull szóvivője.

Horner
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

“A panaszosnak joga van fellebbezni.”- folytatta. “A Red Bull biztos abban, hogy a vizsgálat tisztességes, szigorú és pártatlan volt.”

“A vizsgálati jelentés bizalmas, és a nyomozásban közreműködő felek személyes adatait tartalmazza, ezért az érintettek tiszteletben tartása érdekében nem teszünk további megjegyzést.”

“A Red Bull továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljen a legmagasabb munkahelyi standardoknak.”- fejezték be a közleményt.

Így néz ki az idei, 2024-es Bahreini Nagydíj menetrendje

Releváns cikkek