Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Christian Horner Dubajban folytat válságtárgyalást Max Verstappen menedzserével
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Christian Horner Dubajban folytat válságtárgyalást Max Verstappen menedzserével

Christian Horner találkozott Max Verstappen menedzserével a Szaúd-arábiai Nagydíj előtt.

A Red Bull főnöke, Christian Horner megbeszélést folytatott Max Verstappen menedzserével, Raymond Vermeulennel, hogy a hétvégi Szaúd-Arábiai Nagydíj előtt megoldják a pályán kívüli feszültségeket.

A Press Association szerint Horner és Vermeulen – aki Verstappen nevében volt jelen – között Dubajban került sor a megbeszélésre.

Úgy tudják, hogy sem Max, sem Jos Verstappen nem volt jelen a megbeszélésen, amely a PA szerint jól ment.

Miközben Verstappen uralta a szezonnyitó Bahreini Nagydíjat, mögötte csapattársa, Sergio Pérez a második helyen végzett, a Red Bull pedig a versenypályán kívüli Horner botrány miatt uralta a média címlapjait.

Az első futam előtt tisztázták a brit szakembert minden vétkesség alól, miután független vizsgálatot indítottak a nem megfelelő viselkedéssel kapcsolatos vádakkal kapcsolatban.

A saga azonban ezzel nem ért véget, mivel az akkreditált F1-es média és vezető tisztségviselők egy névtelen e-mail fiókból állítólagos bizonyítékokat – szöveges üzeneteket, képeket és videókat – kaptak a vizsgálatból.

Sajtóhír: Bizonyítékok kerültek elő Christian Horner ellen

A bizonyítékok érvényessége még mindig kérdéses, és Horner nem volt hajlandó közvetlenül kommentálni azokat.

A dolgok a Red Bull számára a futam után eszkalálódtak, miután Jos Verstappen meglehetősen kritikusan nyilatkozott Hornerről, kijelentve, hogy a folyamatban lévő saga szétszakíthatja a csapatot.

A fiatalabbik Verstappent egy figyelemre méltó váltással is kapcsolatba hozták a Mercedeshez, mint Lewis Hamilton lehetséges utódja, ami még nagyobb nyomást helyezett Hornerre és a Red Bullra.

A Red Bull sztárpilótája továbbra is támogatja Hornert, legalábbis nyilvánosan.

“Figyelj, ha megnézem, hogyan működik Christian a csapaton belül, hihetetlenül jó csapatfőnök volt, szóval abszolút, a dolgok teljesítményét tekintve, ezt nem is lehet megkérdőjelezni. Szóval ez az, amivel én is foglalkozom” mondta Max Verstappen.

“Sokat beszélek Christiannal. Természetesen az egész hétvége során itt is teljes mértékben elkötelezett a csapat mellett.”

“Természetesen a teljesítmény miatt is ,van itt. Valószínűleg egy kicsit zavart, de ahogy már mondtam, mi csak a teljesítményre koncentrálunk. Így dolgozunk mindannyian együtt.”

Helmut Marko arra számít, hogy a Mercedes felveszi a kapcsolatot Max Verstappennel

 

Releváns cikkek